blindfaith3by8 發表於 2023-4-24 09:04

monster m3000 2m 出現紅線?

睇電視正常
但係發現入去set嘢嘅時候出現咁嘅情況
同埋畫面會不停開關😵‍💫
唔通個個唔好彩一買就中sad貨?
行貨生活度買

yuppi 發表於 2023-4-24 09:48

唔好意思真係笑咗一笑,其實你display有問題關條線咩事

blindfaith3by8 發表於 2023-4-24 10:53

yuppi 發表於 2023-4-24 09:48
唔好意思真係笑咗一笑,其實你display有問題關條線咩事

我意思係換咗條hdmi之後去setting畫面先開始出現紅線
但係睇電視冇問題
就算chromecast經amp播都冇問題
只係amp setting 會有啲紅線同畫面開下熄吓

blindfaith3by8 發表於 2023-4-24 10:58

https://youtu.be/-VJ5ri41_YI

gamma 發表於 2023-4-24 14:47

blindfaith3by8 發表於 2023-4-24 10:53
我意思係換咗條hdmi之後去setting畫面先開始出現紅線
但係睇電視冇問題
就算chromecast經amp播都冇問題

c hing, amp video settings (resolution and refresh rate) set 左做什麼?或者試吓set做1080P先,如果冇問題再續步set 返上去

blindfaith3by8 發表於 2023-4-24 16:19

gamma 發表於 2023-4-24 14:47
c hing, amp video settings (resolution and refresh rate) set 左做什麼?或者試吓set做1080P先,如果 ...

啱啱試咗都係一樣
反而舊嗰條就冇問題

LeoChin@FB 發表於 2023-4-24 16:44

blindfaith3by8 發表於 2023-4-24 16:19
啱啱試咗都係一樣
反而舊嗰條就冇問題

chrome直駁電視呢?

AskaLung@FB 發表於 2023-4-24 17:24

應該係條線有問題
去換啦

LeoChin@FB 發表於 2023-4-24 18:41

AskaLung@FB 發表於 2023-4-24 17:24
應該係條線有問題
去換啦

基本上、攞返去賣家度檢查清楚先喇

littlefat69 發表於 2023-4-24 18:43

咁請問用返條舊線有冇問題呢???
頁: [1] 2 3
查看完整版本: monster m3000 2m 出現紅線?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。