LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 20:55

156rmp 發表於 2023-4-18 20:17
應該係每日的用量

過12點再睇啦

唔一定,我今朝開咗一粒鐘,啱啱又開咗兩粒鐘

156rmp 發表於 2023-4-18 21:10

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 20:55

過99就輪迴

blackjack 發表於 2023-4-18 21:10

不明問一下,即係依個只能睇每日用量還是已經係總數?

blackjack 發表於 2023-4-18 21:11

過99就輪迴

o,明白,咁應該係新機了,雖然知道就出L,但擺房夠晒用

blackjack 發表於 2023-4-18 21:12

唔該晒兩位

blackjack 發表於 2023-4-18 21:15

156rmp 發表於 2023-4-18 20:07
我都google 搵
唔知得唔得,真係work ?

remote方法㩒唔出,不過睇到起動時間得,題外話,我google工程模式,搖控,x85k乜字眼都搵晒,真係搵唔到,最多搵到入開發者模式方法。。

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 21:18

過99就輪迴

我用咗部機三個月,咁應該翻咗表了

156rmp 發表於 2023-4-19 13:23

blackjack 發表於 2023-4-18 21:15
remote方法㩒唔出,不過睇到起動時間得,題外話,我google工程模式,搖控,x85k乜字眼都搵晒,真係搵唔到 ...

開法者模式即係?

我search Engineer menu, Service Menu

156rmp 發表於 2023-4-19 13:25

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 21:18
我用咗部機三個月,咁應該翻咗表了

呢個顯示,睇menu 無講係乜來
我部機成年半。估應該show 當日
如果累積就應該會翻生

LeoChin@FB 發表於 2023-4-19 15:30

156rmp 發表於 2023-4-19 13:25
呢個顯示,睇menu 無講係乜來
我部機成年半。估應該show 當日
如果累積就應該會翻生 ...

冇咩可能淨顯示當日,你顯示幾多小時吖?

我噚日幅圖、顯示八十幾粒鐘,但一日得24咋喎!
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: sony電視問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。