Versa 發表於 2023-3-30 01:08

Anthem AVM 90 開箱

本身好少換器材,係早3年前開始逐步更新,每年一換,由換電箱開始,到換喇叭/subwoofer。然後用緊的av前級都用左差不多10年,雖然聲音滿意,但奈何功能有點跟唔上。加上早前參加完post76活動試聽過,覺得佢作為前級真係交足功課。尋日終於將佢搬番屋企,等復活節假期同佢開苞 {:6_167:}

lulled 發表於 2023-3-30 07:29

恭喜師兄 , anthem avm 90, 係好嘢嚟 ,呢部前級評價都幾高 , 我都有興趣換機 , 奈何唔夠彈藥. {:1_328:}

corolladv 發表於 2023-3-30 09:40

{:6_128:} 好正呀

小瑟 發表於 2023-3-30 09:41

{:6_128:}勁呀!!!

pac 發表於 2023-3-30 09:56

我都系用佢。
靚仔🤝

Versa 發表於 2023-3-30 10:44

pac 發表於 2023-3-30 09:56
我都系用佢。
靚仔🤝

Hello pac兄,當然知道你都用佢,你已經係KEF 同 Anthem ARC專家 {:6_193:}
將來如有問題必向你請教{:6_195:}

pac 發表於 2023-3-30 12:52

Versa 發表於 2023-3-30 10:44
Hello pac兄,當然知道你都用佢,你已經係KEF 同 Anthem ARC專家
將來如有問題必向你請教{:6_ ...

唔好咁講{:1_338:}
歡迎大家研究一下{:8_386:}
今個星期日我開左個avm90
嘅家訪喎。有冇興趣嚟玩下呢?{:6_190:}

Versa 發表於 2023-3-30 14:03

pac 發表於 2023-3-30 12:52
唔好咁講
歡迎大家研究一下
今個星期日我開左個avm90

謝謝邀請,可惜今個周末有事,未能參加。走寶{:6_156:}
等我摸熟部機,下次再有機會交流見識見識,必定獲益更多

l06300204 發表於 2023-4-8 14:26

師兄有冇用缌mk十仔.,請教KK+仔同M&K350有咩分別?

Versa 發表於 2023-4-9 21:11

l06300204 發表於 2023-4-8 14:26
師兄有冇用缌mk十仔.,請教KK+仔同M&K350有咩分別?

我之前用美製M&K MX150,屬入門級,論火數,力度,下潛,份量都不能跟現在用緊的KK DXD500 Duo 比較。
至於你問的350, 我就未試過 {:6_148:}
頁: [1] 2
查看完整版本: Anthem AVM 90 開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。