littlefat69 發表於 2023-4-11 10:02

其實係咪disney + 會上映呢???

C.F.Chung@FB 發表於 2023-4-11 10:56

littlefat69 發表於 2023-4-11 10:02
其實係咪disney + 會上映呢???

FOX 的戲應該會上Disney +. 但我都係會買美版碟。

gamma 發表於 2023-4-11 11:33

好奇一問, 158呢個價錢點解唔直接去戲院睇?

老五 發表於 2023-4-11 11:47

gamma 發表於 2023-4-11 11:33
好奇一問, 158呢個價錢點解唔直接去戲院睇?

因為在戲院只可以你一個睇,在家可以一家人睇

WilsonWong4@G 發表於 2023-4-11 16:02

老五 發表於 2023-4-11 11:47
因為在戲院只可以你一個睇,在家可以一家人睇

而且唔止可以睇一次,有親戚朋友嚟時可以招呼吓

MikeChu@FB 發表於 2023-4-11 22:15

WilsonWong4@G 發表於 2023-4-11 16:02
而且唔止可以睇一次,有親戚朋友嚟時可以招呼吓

係呀雖然自家套影音系統一定吾夠戲院來,但套戲聲畫做得好 自己家人都樂在其中架🤭

tinlunlau 發表於 2023-4-12 02:42

前幾日睇返水之道自覺音響冇預期中咁靚。bass唔夠勁。

我用Logitech z5500。最多收到DTS 5.1

GaryLee1@FB 發表於 2023-4-14 11:51

AppleTV 都有, 希望 Disney+都有啦

C.F.Chung@FB 發表於 2023-4-14 17:19

GaryLee1@FB 發表於 2023-4-14 11:51

而家D+ 有冇都成問題。{:1_336:}

WilsonWong4@G 發表於 2023-4-14 23:29

Apple TV / iTunes 係賣戲同租戲,兩樣嘢嚟
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 阿凡達 2 水之道 有4K 串流Dolby atmos 喇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。