corolladv 發表於 2023-3-15 08:37

{:6_157:} 唯有再加油

peter99 發表於 2023-3-15 08:53

qq1122yq 發表於 2023-3-15 00:56
run in好再攪, 希望到時見到Peter兄

要等你再開關。至有得見識!!!!

qq1122yq 發表於 2023-3-15 09:34

MDLP 發表於 2023-3-15 06:46
恭喜曬Q姐
見之前有人喺你個post留言
要說好玩前後級的故事

MDLP兄咪笑我啦,down grade玩合拼主要想簡化器材, 唔想行過d機附近都有股暖流撲面而來, 其實以前都有玩開天龍,邊部性價比高就玩邊部, 我並不是yamaha死硬派。

今次真係龍在天 媽媽在叫 {:6_174:}

MDLP 發表於 2023-3-15 09:50

qq1122yq 發表於 2023-3-15 09:34
MDLP兄咪笑我啦,down grade玩合拼主要想簡化器材, 唔想行過d機附近都有股暖流撲面而來, 其實以前都有 ...

記得起碼要用個手機apps去cal

samsontatsuya 發表於 2023-3-15 10:15

妳有一餐食已經好好,我日日食樹皮⋯⋯

另外記住買一個手機app 叫Audyssey MultEQ Editor App做 mic setting

avsuperman 發表於 2023-3-15 10:30

有得玩好好,我仲等緊,玩齊4隻十仔唔易,除左空間,隔音要好好,否則被人投訴好無瘾,有機會多部後级向上發展都要

peter99 發表於 2023-4-6 00:13

qq1122yq 發表於 2023-3-15 00:59
run in好再攪,希望到時見到Peter兄

家陣心情極度差吖。用左兩個月。5皮幾野嘅三叔電視就咁打柴!真係無面目見人!!!!!!

:o) 發表於 2023-4-6 00:17

家陣心情極度差吖。用左兩個月。5皮幾野嘅三叔電視就咁打柴!真係無面目見人!!!!!! ...

{:6_136:}

qq1122yq 發表於 2023-4-6 00:19

家陣心情極度差吖。用左兩個月。5皮幾野嘅三叔電視就咁打柴!真係無面目見人!!!!!! ...

Peter兄,我都好明白你而家心情,唔好話新機,用開嘅舊機壞咗心情都會十分低落,希望你早啲搞好件事,RIP {:6_148:}

peter99 發表於 2023-4-6 00:20

:o) 發表於 2023-4-6 00:17

三叔吖三叔。提起就怕怕!!!!反眼手震腳軟夾失禁!!!!!
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 淒涼。。。為咗玩影音,每天只能吃一餐!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。