kingyan 發表於 2023-3-11 00:31

cth516 發表於 2023-3-10 19:04
V2 紅磡買好似平D

有興趣?{:6_190:}

cth516 發表於 2023-3-11 09:04

kingyan 發表於 2023-3-11 00:31
有興趣?

V2 更係有啦,但可惜無錢,要慢慢儲,首先都係買器材先。目標Zappiti Reference,我唔聽歌所以唔考慮買Signature。

keith688 發表於 2024-6-4 21:41

師兄:請問條Platinum 幾錢入手?我都有興趣{:6_139:}

Yoshiki2008 發表於 2024-6-7 12:15

keith688 發表於 2024-6-4 21:41
師兄:請問條Platinum 幾錢入手?我都有興趣

去傾下可能會有驚喜

keith688 發表於 2024-6-10 20:42

Yoshiki2008 發表於 2024-6-7 12:15
去傾下可能會有驚喜

唔该晒,師兄覺得落聲好定畫好D

哈哈人 發表於 2024-6-10 21:11

我都諗緊買唔買多條行聲

Yoshiki2008 發表於 2024-6-11 11:56

呢條線用係聲畫都好掂,不過我對畫冇咁大要求,
淨係用係聲,畫就用2佬Sliver

Yoshiki2008 發表於 2024-6-11 11:58

哈哈人 發表於 2024-6-10 21:11
我都諗緊買唔買多條行聲

買完2佬再買大佬通常會再平D 😂

keith688 發表於 2024-6-11 22:40

Yoshiki2008 發表於 2024-6-11 11:56
呢條線用係聲畫都好掂,不過我對畫冇咁大要求,
淨係用係聲,畫就用2佬Sliver...

唔該晒師兄{:6_139:}

keith688 發表於 2024-6-27 03:10

入咗條1m試下先

頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: Wireworld Platinum Starlight 48 HDMI

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。