lulled 發表於 2023-2-28 11:17

A95K 係有缺點問題機 , 所以少人買 , 再唔平啲賣 , 遲多幾個月有新機出 , 啲舊貨又賣唔晒 , 可能變咗倉底貨 , 所以要平平哋 , 快啲清埋啲舊貨

呢部機唔同 A90J , A90J清貨嘅時候賣緊 3萬幾蚊 , 都賣到斷晒貨

LeoChin@FB 發表於 2023-2-28 12:12

咁就再等多兩個月、新款出嘅時候,先買A95K喇,可能再平啲,平靚正

lulled 發表於 2023-2-28 13:21

LeoChin@FB 發表於 2023-2-28 12:12
咁就再等多兩個月、新款出嘅時候,先買A95K喇,可能再平啲,平靚正

到時可能22,000至23,000都可以買到

LeoChin@FB 發表於 2023-2-28 13:59

lulled 發表於 2023-2-28 13:21
到時可能22,000至23,000都可以買到

唔係萬七咩!?

Greathpto8 發表於 2023-2-28 14:33

LeoChin@FB 發表於 2023-2-27 17:28
65A95K先至兩個六咋

邊度賣?

LeoChin@FB 發表於 2023-2-28 14:39

Greathpto8 發表於 2023-2-28 14:33
邊度賣?

減哂啲贈品、商場優惠、信用卡回贈,就會係咁上下價錢,男仕恩物

BillyHui@FB 發表於 2023-2-28 17:13

avgod 發表於 2023-2-28 09:47
prices 報價15990 喎

{:8_379:}咁抵!

kelvinhin 發表於 2023-3-4 10:38

lulled 發表於 2023-2-28 11:17
A95K 係有缺點問題機 , 所以少人買 , 再唔平啲賣 , 遲多幾個月有新機出 , 啲舊貨又賣唔晒 , 可能變咗倉底貨 ...

A95K 嘅「缺陷」,S95B 都會有,因為兩部機用同一塊面板。但好老實講,喺正常觀看距離下,依個「缺陷」我睇唔到,可能係我木眼啦{:1_352:}

lulled 發表於 2023-3-4 13:45

kelvinhin 發表於 2023-3-4 10:38
A95K 嘅「缺陷」,S95B 都會有,因為兩部機用同一塊面板。但好老實講,喺正常觀看距離下,依個「缺陷」我 ...

點解A95K會賣得咁平 , 我舊年買 A90J, 最平都要三萬幾 , 你睇唔到就係你嘅福氣    {:1_328:}

RaymondCheng@FB 發表於 2023-3-4 18:23

lulled 發表於 2023-3-4 13:45
點解A95K會賣得咁平 , 我舊年買 A90J, 最平都要三萬幾 , 你睇唔到就係你嘅福氣      ...

A90J仲係WOLED獨大,自然唔使點減價。而家QDOLED想快速搶市場,降價快都正常
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 55” Samsung S95B OLED 百記大減價

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。