yueming1004 發表於 2023-2-25 13:57

毒氣室真係唔好亂去 DENON AVC-A1H

上次參加完體驗會,雖然屋企擺唔到9.2.4同屋企人住有老嫩,SR唔可以掛太低,呂字型廳背場貼窗SRB RH/TR就算裝到都會超貼,所以最後5年前裝修時都是決定玩5.1.2,地面LCR/SR+TM
5年前裝修加換機當時8500太貴不獲批文,於事就揀了SR8012用到直至遇上AVC-A1H

體驗會最深刻就係AVC-A1H出黎既聲好令我投入電影,播John Wick 3時室內行既堂音,彈殼跌落地(散落地既位置),一D好雜亂既場面,佢都好輕鬆又整齊咁比曬你,而當晚威廉SIR既調教好合我口味啦{:6_143:} 唔係拳拳到肉,腳腳穿心果款,係跟住個畫面好似第一身在現場,就係咁比佢吸引左右(利伸,我是沒聽過8500及A110的){:6_122:}
正如版中另1位用SR8012既師兄咁講,SR8012係好,不過大佬真係仲正

多謝你帶左5年快樂時光比我{:6_155:}

琴晚要等全屋人訓曬無人睇電視先可以換位,過2日放假先慢慢玩{:6_134:} {:6_135:}

peter99 發表於 2023-2-25 14:15

小弟都蠢蠢慾動呢部正機!

matt88p 發表於 2023-2-25 17:41

老麥 + JBL 😍

mark1 發表於 2023-2-25 17:43

老麥{:1_339:}

yueming1004 發表於 2023-2-25 17:48

新成員係部A1,大家錯曬重點{:6_176:}

Eddieyan 發表於 2023-2-25 18:04

JBL + 老麥😍😍🤩

mark1 發表於 2023-2-25 18:14

yueming1004 發表於 2023-2-25 17:48
新成員係部A1,大家錯曬重點

{:8_389:}

Sorry sir!
有新成員梗係開心啦

qq1122yq 發表於 2023-2-25 19:03

想問一下,A1有冇銀色呢?

yueming1004 發表於 2023-2-25 19:08

qq1122yq 發表於 2023-2-25 19:03
想問一下,A1有冇銀色呢?

我見到有銀色揀,我係影音生活買果時

samsontatsuya 發表於 2023-2-27 11:53

5年前8500因為太貴唔批,但係A1H仲貴過8500喎!你係點樣走私入境架?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 毒氣室真係唔好亂去 DENON AVC-A1H

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。