hangshun 發表於 2023-2-19 00:33

師兄:   快人一步,理想達到,可喜可賀

cth516 發表於 2023-2-19 07:50

恭喜師兄成為Post76第一位入Denon新旗艦嘅AV友。期待包膠。

Ricky1703 發表於 2023-2-19 08:52

我嗰晚試聽完,已忍唔住尋日已經訂咗✌️

commail 發表於 2023-2-19 10:28

某二手區部110出現拋售潮,香港人真有錢!{:6_143:}

Benip 發表於 2023-2-19 10:44

commail 發表於 2023-2-19 10:28
某二手區部110出現拋售潮,香港人真有錢!

係啊,起碼三部,重要兩萬樓下

700Grand@G 發表於 2023-2-19 10:55

蓄緊錢,仲差6000{:1_343:}

李好野@76 發表於 2023-2-19 12:10

皇者之選!整體感覺如何?

avsuperman 發表於 2023-2-19 12:20

Benip 發表於 2023-2-19 10:44
係啊,起碼三部,重要兩萬樓下

我係數字台見到24xxx,玩2年蝕唔少,性價比低

avsuperman 發表於 2023-2-19 12:25

samsontatsuya 發表於 2023-2-18 21:33
我見佢個retail 價都平咗好多所以即刻買😆😆😆
如果賣得好,怕佢可能會加價⋯⋯ ...

羡慕C兄咁快入手,仲要等機會聽下先再決定,我只用佢声音解碼,8k視频得物無所用,也不去接喇叭用佢後级,好似有d浪費,不过身痕,遲早升级,係睇時間同子彈

TakYiuWong@FB 發表於 2023-2-19 12:47

我啱啱見到18000蚊都有一部幾新淨,恐慌性抛售🤨
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7
查看完整版本: 新玩具Denon AVC-A1H

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。