henry3721 發表於 2023-1-7 13:52

哪裏有修理woofer ?

唔知有冇post錯區:各位同好知唔知邊度有修理woofer呢? 我部用了幾年的"秦朝3115D"突然冇聲出(有燈著)

littlefat69 發表於 2023-1-8 12:11

師兄係soundbar 嘅subwoofer?
有冇試下問下原廠整唔整呢???

astrid1211 發表於 2023-1-8 19:57

littlefat69 發表於 2023-1-8 12:11

原廠冇得整就唔好整啦.

MM622 發表於 2023-1-8 20:46

恆聲音響   
深水埗鴨寮街243號(閣樓)
Phone: 2729 3313

駿昇影音
欽州街70 深水埗
Phone:2307 8966

宇宙影音維修中心 (Universal AV Centre)
https://www.facebook.com/groups/305608602938853/
852-9478 0011 (可 whatsapp.wechat.line)
(852) 3173 2666, (852) 3173 2667
旺角旺角花園街九龍旺角花園街75-77號花園商業大廈9樓901-902室花園商業大廈

morrise 發表於 2023-1-8 21:45

恆聲音響   

我1個月前隻3115D又係咁壞, 最後搵左駿昇影音,
攞左份amp比王生整, 3日就覆我整返好. 仲唔貴 , 又可以續用,算係咁~

henry3721 發表於 2023-1-9 21:56

好似失咗聯絡

henry3721 發表於 2023-1-9 21:57

astrid1211 發表於 2023-1-8 19:57
原廠冇得整就唔好整啦.

百物騰貴 , 惗住慳得就慳啦

henry3721 發表於 2023-1-9 21:58

恆聲音響   

thanks for your info

henry3721 發表於 2023-1-9 21:58

morrise 發表於 2023-1-8 21:45
我1個月前隻3115D又係咁壞, 最後搵左駿昇影音,
攞左份amp比王生整, 3日就覆我整返好. 仲唔貴 , 又可以續 ...

thanks for your reply , pmed U

MingSir 發表於 2023-1-11 02:37

駿昇影音

欽州街70 深水埗←不是已搬走咗好耐啦咩 ??{:6_141:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 哪裏有修理woofer ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。