Hon 發表於 2022-11-28 23:16

YOASOBI - THE FILM / NICE TO MEET YOU CONCERT...

趁住日水低位, 咁啱又對呢隊樂隊既主音唱歌好有興趣就入隻CONCERT黎聽下...

包裝上真係好正, 內頁既咭係分開裝黎等自己入落去, 個FEEL其實幾得意, 再者設計到成本書冊咁,
可能係配合返佢所出既CD成一個系列咁...

BY THE WAY, 有錯希望見諒, 因為我都係聽左一排未叫好熟識佢地, 得閒可以開黎睇下兼欣賞下.

rockyw 發表於 2022-11-30 00:21

呢隻我都有入呀,就算blue ray 同只得兩聲道都好畫面好聲音,用x4700 upmix 上auro 3d演唱會一流

lkljason 發表於 2022-11-30 10:47

正喎!請問為翻港紙大約幾多?

Hon 發表於 2022-11-30 11:40

lkljason 發表於 2022-11-30 10:47
正喎!請問為翻港紙大約幾多?

計埋運費大約四百幾   五百有找
我覺得值至小畫面都贏晒

Hon 發表於 2022-11-30 11:41

rockyw 發表於 2022-11-30 00:21
呢隻我都有入呀,就算blue ray 同只得兩聲道都好畫面好聲音,用x4700 upmix 上auro 3d演唱會一流 ...

玩咩auro 3d黎欣賞咁開心{:1_326:}

lkljason 發表於 2022-11-30 12:28

我覺得值至小畫面都贏晒

又ok喎!如果有朋友去開日本,真係運費都慳埋

lkljason 發表於 2022-11-30 12:39

我覺得值至小畫面都贏晒

https://tower.jp/item/5326916/THE-FILM-%5b2Blu-ray-Disc%EF%BC%8B%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%83%96%E3%83%95%E3%82%A9%E3%83%88%E3%83%96%E3%83%83%E3%82%AF%5d%EF%BC%9C%E5%AE%8C%E5%85%A8%E7%94%9F%E7%94%A3%E9%99%90%E5%AE%9A%E7%9B%A4%EF%BC%9E

師兄 你係咪呢得版?因為唔覺有其他版本,要1萬yen,你唔使5舊買到抵喎!

如果搵朋友買都係比曬link佢買穩陣d,費事買錯!{:1_343:}

Hon 發表於 2022-11-30 19:08

lkljason 發表於 2022-11-30 12:39
https://tower.jp/item/5326916/THE-FILM-%5b2Blu-ray-Disc%EF%BC%8B%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%83%96%E3%83% ...

我响日遜買, 但唔知點解改左唔直黎HK...

https://www.amazon.co.jp/-/en/YOASOBI/dp/B09R1P1J1R/ref=sr_1_1?crid=CWICWDJLIHPW&keywords=yoasobi+bluray&qid=1669806443&qu=eyJxc2MiOiIxLjIzIiwicXNhIjoiMC4wMCIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&sprefix=yoasobi+bluray%2Caps%2C223&sr=8-1

lkljason 發表於 2022-12-1 14:44

噢~~唔送都無計!{:1_332:}
謝謝你

lkljason 發表於 2023-2-28 14:43

終於有幸日本hmv搵到!😅
頁: [1] 2
查看完整版本: YOASOBI - THE FILM / NICE TO MEET YOU CONCERT...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。