KinFaiLeun@G 發表於 2022-11-21 18:51

Denon擴音機

各位師兄,而家買X8500HA會唔會太遲係咪應該買新機?

AskaLung@FB 發表於 2022-11-21 18:55

都唔會遲嘅,咁如果你有充裕嘅錢,咁你就等吓下年旗艦機A1H,據報差唔多4萬尾

cakecake 發表於 2022-11-21 19:07

如果會課金買multieq x,可以考慮A110,如果唔課就等新機吧

KinFaiLeun@G 發表於 2022-11-21 19:17

AskaLung@FB 發表於 2022-11-21 18:55
都唔會遲嘅,咁如果你有充裕嘅錢,咁你就等吓下年旗艦機A1H,據報差唔多4萬尾

師兄,太貴了

KinFaiLeun@G 發表於 2022-11-21 19:19

cakecake 發表於 2022-11-21 19:07
如果會課金買multieq x,可以考慮A110,如果唔課就等新機吧

師兄,A110不會了

AskaLung@FB 發表於 2022-11-21 19:29

KinFaiLeun@G 發表於 2022-11-21 19:17
師兄,太貴了

咁樣8500囉,我都係用緊8500

Foreverwest 發表於 2022-11-21 19:58

KinFaiLeun@G 發表於 2022-11-21 19:19
師兄,A110不會了

如果師兄已有今代機,考慮新機吧,聽過3800,新晶片真係值得期待。

Happy89 發表於 2022-11-21 20:33

個人認為無需要等,要玩睇啱就買,早買早享受!因生產,運輸,晶片,通賬 ... 種種問題,相信AV音響器材只會越來越貴,日後有沒有進口機都難講!

KinFaiLeun@G 發表於 2022-11-21 21:37

Foreverwest 發表於 2022-11-21 19:58
如果師兄已有今代機,考慮新機吧,聽過3800,新晶片真係值得期待。

因為佢冇8800,6800所以問一下。

KinFaiLeun@G 發表於 2022-11-21 21:38

Happy89 發表於 2022-11-21 20:33
個人認為無需要等,要玩睇啱就買,早買早享受!因生產,運輸,晶片,通賬 ... 種種問題,相信AV音響器材只 ...

一定會進口不過越來越貴。{:1_331:}
頁: [1] 2
查看完整版本: Denon擴音機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。