LeoChin@FB 發表於 2022-11-29 10:15

X95K條電線、要裝機時先插入部電視度嘅,太好了

借圖,sony.com.hk:

LeoChin@FB 發表於 2022-12-13 13:15

LeoChin@FB 發表於 2022-11-29 10:15
X95K條電線、要裝機時先插入部電視度嘅,太好了

借圖,sony.com.hk:

原來係咁,又要買過條電線

ivyang 發表於 2022-12-13 16:26

我部咖啡機轉咗發燒8字頭之後,咖啡味道好咗。所以席得大加頭知。

LeoChin@FB 發表於 2022-12-15 15:06

gamma 發表於 2022-11-8 12:09
會唔會再考慮一下A95K?電視台嘅logo唔係好光, 我覺得只要唔係全日睇死83新聞台, burn嘅risk可以接受 ...

連生命店啲店小二、見到我嘅殺手,都叫我唔好諗 A95K🤣

LeoChin@FB 發表於 2022-12-15 15:32

ivyang 發表於 2022-12-13 16:26
我部咖啡機轉咗發燒8字頭之後,咖啡味道好咗。所以席得大加頭知。

師兄,有咩好用嘅咖啡機推介呀?
我飲開即溶嘅

gamma 發表於 2022-12-17 07:33

LeoChin@FB 發表於 2022-12-15 15:06
連生命店啲店小二、見到我嘅殺手,都叫我唔好諗 A95K🤣

後生幾年,肯定係師奶殺手(LG c9) {:12_785:}

LeoChin@FB 發表於 2022-12-28 21:08

似乎搵到位,入佢中路👏👏👏

kkluk6 發表於 2022-12-29 11:28

12月已經入手Sony X95K,電線是裝在機內,要打開才能換線,去淘一條才能給Labkale 改做,現在用深水埗買電腦轉頭插英式三腳轉IEC駁VD10頂住先,

LeoChin@FB 發表於 2022-12-29 11:36

kkluk6 發表於 2022-12-29 11:28
12月已經入手Sony X95K,電線是裝在機內,要打開才能換線,去淘一條才能給Labkale 改做,現在用深水埗買電 ...

師兄,有冇改好咗嘅電線嘅相片呀?

我部機,16號送嚟,你呢?

如果搵到個白插,我諗住'爆'條AQ Y2個8字插,直入個白插呀

kkluk6 發表於 2022-12-29 11:44

LeoChin@FB 發表於 2022-12-29 11:36
師兄,有冇改好咗嘅電線嘅相片呀?

我部機,16號送嚟,你呢?

Ching 電源線未搞,等條淘的線是否正確才能給Labkale改做,但用轉換插都有改善,
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 電源線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。