samsung 發表於 2022-10-17 00:23

cheungliu 發表於 2022-10-17 00:31

XPR 發表於 2022-10-16 23:06
哇!!!   $799 ?!   😱😱😱😱😱😱

單SUB 649
多SUB 799
師兄有幾多個SUB?

DuckieSiu@G 發表於 2022-10-17 07:51

zardwys 發表於 2022-10-16 16:28
就係知道就算換新機都要課金先可以玩Dirac, 而且唔平, 所以買咗個Audyssey MultEQ-X同支新咪玩下算 ...

請問個比錢app再要另外購買新咪去做?原機支咪唔得?

Ricky1703 發表於 2022-10-17 08:46

感覺上用3800model名好似低一級,但價錢已經上到一萬😵‍💫

tony019002 發表於 2022-10-17 08:49

Ricky1703 發表於 2022-10-17 08:46
感覺上用3800model名好似低一級,但價錢已經上到一萬😵‍💫

咪係
想像唔到如果有4800時
價錢係幾錢.........{:8_385:}

Ricky1703 發表於 2022-10-17 08:54

tony019002 發表於 2022-10-17 08:49
咪係
想像唔到如果有4800時
價錢係幾錢.........

應該要萬五至萬八,因為到時可能包埋Dirac live mode,3800要加錢

dennislock 發表於 2022-10-17 12:57

samsung 發表於 2022-10-17 00:23
請問呢部實價幾錢?

$9#))

zardwys 發表於 2022-10-18 13:50

DuckieSiu@G 發表於 2022-10-17 07:51
請問個比錢app再要另外購買新咪去做?原機支咪唔得?

係可以用跟機果支,但官方話跟機咪果支唔夠準,新果支有測音精準度會較高。

DuckieSiu@G 發表於 2022-10-18 14:52

zardwys 發表於 2022-10-18 13:50
係可以用跟機果支,但官方話跟機咪果支唔夠準,新果支有測音精準度會較高。 ...

thanks Ching

cth516 發表於 2022-10-19 09:29

玩AV團火都熄熄哋,對於我只玩實體碟嘅,新出嘅4K藍光越嚟越貴,但質素又唔知好唔好過O記P記,新出嘅AV Amp又係越出越貴,咁差嘅經濟環境,真係無意欲換機。
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 剛入手Denon AVR-X3800H

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。