pac 發表於 2022-9-27 10:11

ken01010 發表於 2022-9-27 10:04
小弟有幸到PAC 大師家中感受一吓 Reference Meta, Meta 版在2 Ch.中, 相比舊版, Meta明顯在分析力, 密度,...

4隻reference 5試片嘅機會唔會太多架,擺陣要時間同勞力{:8_384:}小不免唔再搞啦。你係小數感受過嘅人呀{:8_392:}{:8_368:}

pac 發表於 2022-9-27 20:39

今日又多兩位道友嚟吸毒{:6_135:}

pac 發表於 2022-9-28 15:40

再有幾位師兄到訪
META

yiuhei13 發表於 2022-9-28 16:16

再有幾位師兄到訪
META

多謝pac師兄招呼,可以欣賞超正嘅聲畫。👏👍

pac 發表於 2022-9-28 16:45

yiuhei13 發表於 2022-9-28 16:16
多謝pac師兄招呼,可以欣賞超正嘅聲畫。👏👍

不用客氣
大家道友鬥毒啫{:8_384:}

TangChunHu@FB 發表於 2022-9-28 21:08

再有幾位師兄到訪
META

多謝PAC大師招待,原來AV唔係畀錢就玩得好!好多橋妙嘢要學習,真係唔係普通家訪,有排消化,獲益良多!

pac 發表於 2022-9-28 21:14

TangChunHu@FB 發表於 2022-9-28 21:08
多謝PAC大師招待,原來AV唔係畀錢就玩得好!好多橋妙嘢要學習,真係唔係普通家訪,有排消化,獲益良多! ...

多謝到訪寒舍,所謂獨樂樂不如眾樂樂。
有機會再來大家研究下{:8_374:}

fungl 發表於 2022-9-28 22:26

非常高興可以去 PAC 大哥屋企聽 KEF Ref 5 Meta & Ref 2 Meta新喇叭{:6_134:}{:6_135:}

先講吓播放2ch, 對 Ref 5 Meta 出嚟d聲非常乾淨,絕冇拖泥帶水,有分析,有音樂感 {:6_177:}
高音相信煲多一排會更開揚;中頻密度好好,有質感,播慢歌時感情更甚;低頻豐厚,但絕不肥,非常好。{:6_193:}

之後我哋就播放電影,仲癲到玩四隻座地(一對 Ref 5 Meta 作為前置、一對 Ref 5 作 surround 喇叭)⋯⋯   {:6_174:}
加埋中置 Ref 2 Meta 及其他喇叭,出尼嘅效果真係冇得彈,包圍感、密度、層次、真實感全部都係 top level ,呢次經驗真係畢生難忘!{:6_139:}

非常感謝PAC 大哥嘅安排,渡過一個愉快及滿足嘅周末,Thank you so much!{:6_149:}

pac 發表於 2022-9-28 22:38

fungl 發表於 2022-9-28 22:26
非常高興可以去 PAC 大哥屋企聽 KEF Ref 5 & Ref 2 新喇叭   

我都要多謝你幫手執手尾呢!{:8_390:}

仲要多謝你影依幅靚相
{:6_162:}

timmy 發表於 2022-9-29 16:34

果然不得了{:8_362:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: The Reference meta VS The Reference小小報告

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。