GaRyShum@G 發表於 2022-9-19 17:32

獎勵一下自己

呢排忙到pK,夜晚報讀咗個課程又順利過關,又咁啱星期日又發咗少少橫財,咁就獎勵一下自己,換返半套西裝(唔知算唔算)
然後張現在用緊嘅ES10轉做後置然後再Cal Cal佢先{:8_387:}

qq1122yq 發表於 2022-9-19 17:47

乜唔係換傑士咩{:6_195:}

GaRyShum@G 發表於 2022-9-19 18:05

qq1122yq 發表於 2022-9-19 17:47
乜唔係換傑士咩

嗰日比你點醒咗嘛{:1_335:}

AskaLung@FB 發表於 2022-9-19 19:46

POLK RESERVE 用家路過😄😄

GaRyShum@G 發表於 2022-9-19 20:50

AskaLung@FB 發表於 2022-9-19 19:46
POLK RESERVE 用家路過😄😄

啱啱cal完試咗一段The Equalizer 1喺貨倉嗰段,終於知道咩叫連貫性,同尋日仲係用ES15做前置真係兩回事,但仲須要啲時間去調教

GaRyShum@G 發表於 2022-9-19 21:00

我依家個位置 R100已經極限{:8_385:}再大啲真係搞唔掂{:8_395:}

rockyw 發表於 2022-9-19 21:52

GaRyShum@G 發表於 2022-9-19 21:00
我依家個位置 R100已經極限再大啲真係搞唔掂

師兄離牆大約幾多
我用緊S20 都對R100 /200 有興趣 但個櫃得5x cm 深
距離得20cm 左右 個x port 會唔會 boom?

Benip 發表於 2022-9-19 22:16

師兄離牆大約幾多
我用緊S20 都對R100 /200 有興趣 但個櫃得5x cm 深
距離得20cm 左右 個x port 會唔會 b ...

佢有個反射孔專利設計,所以貼牆都唔大問題的

GaRyShum@G 發表於 2022-9-19 22:33

師兄離牆大約幾多
距離得20cm 左右 個x port 會唔會 b ...

我預返離牆一寸比佢

rockyw 發表於 2022-9-19 22:37

GaRyShum@G 發表於 2022-9-19 22:33
我預返離牆一寸比佢

一吋? 定一呎?{:1_329:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 獎勵一下自己

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。