peter99 發表於 2022-9-4 19:22

向各位師兄求教。pioneer 701 响電視出唔到 system setup 畫面!

求各位師兄指導:小弟部 pioneer LX 701用搖控入 HOME 想要 setting。但電視畫面點都出唔到有齒輪等等的畫面。只是深藍近黑一片。以往按 HOME 制係有setting 的畫面出嚟。但機身就 system setup 字顯示。係咪部機呢部份瓜柴?又要入廠了呢?轉過晒電視、AMP 所有 HDMI 入口。換過 HDMI 線都一樣無畫面出!謝謝。謝謝

marco 發表於 2022-9-4 19:40

試吓斷電,等陣間得唔得。吾得就只好reset 部機啦

peter99 發表於 2022-9-4 19:52

收到。謝謝Marco兄。全部 reset 多次。終於著返晒!多謝多謝。謝天謝地唔使買過部 Amp!!!!

marco 發表於 2022-9-4 22:45

peter99 發表於 2022-9-4 19:52
收到。謝謝Marco兄。全部 reset 多次。終於著返晒!多謝多謝。謝天謝地唔使買過部 Amp!!!!
...

師兄客氣客氣{:1_254:}最緊要有得玩

peter99 發表於 2022-9-4 23:11

marco 發表於 2022-9-4 22:45
師兄客氣客氣最緊要有得玩

多謝指點指點。多謝多謝~~~~~~~~~
頁: [1]
查看完整版本: 向各位師兄求教。pioneer 701 响電視出唔到 system setup 畫面!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。