Wingo123 發表於 2022-9-4 12:04

Lightspeed 拖板

請問各位用lightspeed 拖板嘅師兄用咩電源線做總龍?或者有冇推介用咩做總龍?🙏🏻
小弟主玩家庭影院🙏🏻 謝謝指教

Yoshiki2008 發表於 2022-9-4 21:51

用緊跟拖板果條{:1_343:}

wing909 發表於 2022-9-4 22:07

Yoshiki2008 發表於 2022-9-4 21:51
用緊跟拖板果條

me too~~~{:1_253:} {:1_253:} {:1_253:}

Wingo123 發表於 2022-9-5 10:34

woo thx 師兄

Nate.River 發表於 2022-9-5 19:01

預咩筆直先? 我用過條sine 2k左右嘅做總龍效果幾滿意

ChiKeungWong@FB 發表於 2022-9-5 22:19

我H1都係用緊跟拖板附送嗰條

Wingo123 發表於 2022-9-21 16:32

Nate.River 發表於 2022-9-5 19:01
預咩筆直先? 我用過條sine 2k左右嘅做總龍效果幾滿意

$4500左右

Wingo123 發表於 2022-9-21 16:34

Wingo123 發表於 2022-9-21 16:32
$4500左右

因為玩家庭影院only,所以打算入409/609

Benip 發表於 2022-9-21 17:19

Lightspeed高階型號條跟機線好似靚啲,我709果條普通跟機線,如果插得滿既話,其實係咪升級原廠線會好啲

Versa 發表於 2022-10-2 15:04

上星期買,用咗一星期,用跟機電源線,效果滿意{:1_263:}

頁: [1] 2
查看完整版本: Lightspeed 拖板

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。