gslm 發表於 2022-8-30 14:37

細佬想搵 pioneer udp-lx500

依家用緊sony-UBP700,想升下級。

但pioneer udp-lx500依家香港無晒貨,係咪得返淘寶 ?

或者同級數既中階有無師兄推介下{:6_128:}

budget都係一萬左右

ivan_ng929 發表於 2022-8-30 15:33

https://www.panasonic.hk/mobile/chinese/products/audio-visual/home-av/av-player/dp-ub9000gh1.aspx

20120820 發表於 2022-8-30 16:18

https://spill.hk/audiovisual/MrColor-A1S-UHD-Blu-ray-Player-review/

shrek-01 發表於 2022-8-30 18:42

C Hing
我用過Sony 700之後用先鋒500
先鋒500聲畫都靚過Sony 700好多
但近排就用Pan記820
我見意C Hing等港版Pan記UB9000

gslm 發表於 2022-8-30 19:18

20120820 發表於 2022-8-30 16:18
https://spill.hk/audiovisual/MrColor-A1S-UHD-Blu-ray-Player-review/

見呢到D 師兄唔太推呢部,不過都考慮下,唔該師兄

gslm 發表於 2022-8-30 19:23

shrek-01 發表於 2022-8-30 18:42
C Hing
我用過Sony 700之後用先鋒500
先鋒500聲畫都靚過Sony 700好多

呢部都唔錯,唔該師兄先。

港版係咪全區 ? 上網見有國行版 同全區版

vincent369 發表於 2022-8-30 19:26

Panasonic 港行UB9000版將會有內置串流apps 如YouTube 及Netflix 跟國內版有明顯不同(中國版沒有任何串流apps)

shrek-01 發表於 2022-8-30 19:36

gslm 發表於 2022-8-30 19:23
呢部都唔錯,唔該師兄先。

港版係咪全區 ? 上網見有國行版 同全區版

做得港版行貨
就一定全區
國行版不是香港行版
所以要等信興行貸

AskaLung@FB 發表於 2022-8-30 19:42

vincent369 發表於 2022-8-30 19:26
Panasonic 港行UB9000版將會有內置串流apps 如YouTube 及Netflix 跟國內版有明顯不同(中國版沒有任何串流ap ...

吾知可唔可以好似國行咁外掛字幕

Giogio 發表於 2022-8-30 20:07

想知國行外掛係咪都係固定藍底白字冇得改?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 細佬想搵 pioneer udp-lx500

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。