calbee1128 發表於 2022-8-8 17:39

LeoChin@FB 發表於 2022-8-8 17:08
使唔使十萬蚊呀?

梗係唔駛啦

Chunchiu 發表於 2022-8-8 17:50

calbee1128 發表於 2022-8-8 17:39
梗係唔駛啦

師兄,全套幾錢? 🤔🤔

Suprarz 發表於 2022-8-8 18:26

我有做獨立電源,用緊s-20a pt加nidas gold,都係零電流聲

orhui 發表於 2022-8-8 19:10

calbee1128 發表於 2022-8-8 13:50
師兄有冇插埋隻十仔呀?

我插咗隻後級落去👍🏻
十仔就插牆蘇。

hangshun 發表於 2022-8-8 19:31

師兄:   近來都好多人用呢只SINE S60a,而且價錢經濟合理,可說是幾抵玩...

avsuperman 發表於 2022-8-8 20:27

calbee1128 發表於 2022-8-8 13:49
係呀,套餐價,條電源線都係好嘢嚟。
用左之後所有嘢都係好正面

好,要去門市入隻,影音展話八達通機壞左,可惜全數預訂隻沙煞比解體匠機,要回血先

frankpoon 發表於 2022-8-8 20:35

很毒的開箱文, 我仲用緊舊款S30A,{:6_123:} 除咗SINE同時都考慮光速

calbee1128 發表於 2022-8-8 20:59

frankpoon 發表於 2022-8-8 20:35
很毒的開箱文, 我仲用緊舊款S30A, 除咗SINE同時都考慮光速

光速我之前都有諗,但係佢冇英式,同埋價錢差好遠

calbee1128 發表於 2022-8-8 21:42

hangshun 發表於 2022-8-8 19:31
師兄:   近來都好多人用呢只SINE S60a,而且價錢經濟合理,可說是幾抵玩...

滿意佢嘅表現,相信煲多排應該會再有提升

calbee1128 發表於 2022-8-8 21:44

avsuperman 發表於 2022-8-8 13:26
我都心思思,但昨天用唔到消費券,C兄是否套餐價

入啦師兄
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 電處嘅影響力

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。