YoonaLy@G 發表於 2022-7-27 15:10

avbaby 發表於 2022-7-27 15:44

間房好凶狠!

傻b仔 發表於 2022-7-30 13:02

koo9726 發表於 2022-7-27 09:28
師兄見你都是用API後級請問你用咩大蛇喂飽佢?

我用D DIY 電線....冇特別講究...

koo9726 發表於 2022-7-30 14:39

傻b仔 發表於 2022-7-30 13:02
我用D DIY 電線....冇特別講究...

唔該師兄

hmsam 發表於 2022-7-31 20:17

一隻已經好勁

Metalgun 發表於 2022-7-31 20:21

流晒口水

MartinTong@G 發表於 2022-7-31 20:27

米汁書

david321 發表於 2022-7-31 21:19

死跟儍B 哥玩…好很潛

fishbone8822 發表於 2022-7-31 21:41

死跟儍B 哥系列....已很吃力....
但無錢再跟你們玩Hot Toys, 只有件1:1 主子

有幸叫擁有過玩過這隻十仔, 速度, 層次, 按摩, 推梳發, 下潛12hz 都有, 幾全面........{:1_254:}

傻b仔 發表於 2022-7-31 22:55

原來呢隻十仔要咁玩架,學到野即刻試下{:1_340:}

呢隻十仔真係好勁,爆到過百db 隻船郁都唔郁。不得了
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 望穿秋水等了差不多三個月,對超低終於到手

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。