chingwenhk 發表於 2022-7-22 10:39

呢排好似好難買到啲AV AMP

早排係友誠, 國X影音想買一部天龍的AV AMP, 又係冇現貨, sell 屎話一個月後返貨, 咁我就比全數比晒錢話到時送貨啦, 但等左一個月後都係未返貨.
不過就要比返個like呢間國X影音, 完全唔會拖住你, 全數金額退還, 我當時係比咭, 但退款時全比現金. 乾淨利落.

然後再周圍行下, 想買的型號竟然一間都搵唔到, 再去丰泽問, 要訂, 两個月.....................

小邪ktm 發表於 2022-7-22 12:45

打去聯興問下!

jamesbond 發表於 2022-7-22 12:50

如果佢肯退cash畀你,即係可見將來都唔會有貨返。BTW你原本想買乜牌子乜model?

Kwong9327 發表於 2022-7-22 13:15

我都等左兩個幾月,今天收到電話說明天送貨!

koo9726 發表於 2022-7-22 13:48

其實,呢2年幾疫情任何野都難買,開工不足,生產數量有限,海陸運輸安排等都是原因之一,我之前訂部後級都成四個月先收到!

chingwenhk 發表於 2022-7-22 13:54

jamesbond 發表於 2022-7-22 12:50
如果佢肯退cash畀你,即係可見將來都唔會有貨返。BTW你原本想買乜牌子乜model? ...

入門型號啫, DENON AVR-X1700H, 咁嘅價錢, 乜都有齊, 好似幾抵玩.

AskaLung@FB 發表於 2022-7-22 13:59

啱啱先喺度見到有位師兄買咗8500H A,唔知又係咪訂咗好耐有貨比到佢

jamesbond 發表於 2022-7-22 14:15

chingwenhk 發表於 2022-7-22 13:54
入門型號啫, DENON AVR-X1700H, 咁嘅價錢, 乜都有齊, 好似幾抵玩.

我見AVLife返佐好多Onkyo同Pioneer AVM新貨,都係入門model,可以去睇下岩唔岩心水。

chingwenhk 發表於 2022-7-22 16:29

jamesbond 發表於 2022-7-22 14:15
我見AVLife返佐好多Onkyo同Pioneer AVM新貨,都係入門model,可以去睇下岩唔岩心水。 ...

唔該晒師兄, 會搵日去行下, 不過AV AMP, 心目中始終都仲意天龍多啲.

denonx1700 發表於 2022-7-22 16:39

Kwong9327 發表於 2022-7-22 13:15
我都等左兩個幾月,今天收到電話說明天送貨!

師兄買左咩邊度買?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 呢排好似好難買到啲AV AMP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。