唔係人 發表於 2022-7-24 11:29

rach 發表於 2022-7-24 01:30
我反而想知今年4楼歌手簽唱會d飛有無預售, 因按往年經驗, 無飛真係排到傻, 如果無預售, 以現時疫情我可能被 ...

簽唱會入場後即時去排隊{:1_340:}

reddog 發表於 2022-7-25 00:42

hit87761 發表於 2022-7-22 17:26
不過網上預售係要比多$25 手續費

不是25, 是15.

LoMichael@G 發表於 2022-7-25 08:16

十幾廿元,豪比佢。

koo9726 發表於 2022-7-25 08:29

武肺一日未完,都無咩心機行展覽😢

Kin導 發表於 2022-7-25 12:35

請問網上購票到時係咪可以唔使排隊??
謝謝

allen89 發表於 2022-7-27 14:41

轉載音技官方消息

今年要打齊針符合(疫苗通行証)先可入場,購票前留意。

詳情請瀏覽網站 : https://www.audiotechnique.com/entrynotice

【#avshow2022 入場需知】
「香港高級視聽展 2022 」將於下週五舉行,因應政府的《預防及控制疾病條例》,會展將採取以下特定措施,所有進場 人士必須配合。會展方會於展覽開放日每日進行防疫措施巡查,以確保符合 防疫措施要求。

《2022香港高級視聽展》將於8月5至7日,將於灣仔香港會議展覽中心內舉行。
8月5日及6日開放時間由早上10:00至晚上7:00,8月7日由10:00至黃昏6:00。
每位成年觀眾及凡年滿五歲起必須購買門票。
不設小童、長者及傷殘人士優惠。
每位入場人士需展示入場門票。

POWER 發表於 2022-7-27 14:49

上年係會場買AMP比出面平, 但4K碟仲貴過地庫

希望今年4K 碟同線材都比出面平就好了

POWER 發表於 2022-7-27 14:53

allen89 發表於 2022-7-27 14:41
轉載音技官方消息

今年要打齊針符合(疫苗通行証)先可入場,購票前留意。

CHING知唔知現場會唔會有雙人套票賣呢?

見佢一隻UPMCD一隻SACD

allen89 發表於 2022-7-27 15:06

POWER 發表於 2022-7-27 14:53
CHING知唔知現場會唔會有雙人套票賣呢?

見佢一隻UPMCD一隻SACD

基本套裝版SACD 加UPMCD (包兩人票),每天會場也是限量發售,每人限售一套, 以過往多年參觀經驗,套裝14:00倒前一定冇哂,如果現場買 ,要早點去灣仔排。下面音技人員回覆已確認,剩SACD就冇限量。

POWER 發表於 2022-7-27 15:22

allen89 發表於 2022-7-27 15:06
基本套裝cd 加UPMCD (包兩人票),每天會場也是限量發售,每人限售一套, 以過往多年參觀經驗,14:00倒前 ...

thanks ching{:1_263:}

如果限量我諗網上買定先好D了~
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 8月5-7日,灣仔會展音技的[高級音響展]嚟緊

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。