司徒老正 發表於 2022-5-9 15:15

杰科 G5500怎樣換桌面背景

各位師兄請問 杰科 G5500怎樣換桌面背景.因為見到人可以換到,知道嘅師兄可不可以教我,無限感激

rickytang 發表於 2022-5-9 15:41

https://post76.hk/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=337355&pid=5118609&fromuid=15648

司徒老正 發表於 2022-5-9 16:10

rickytang 發表於 2022-5-9 15:41
https://post76.hk/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=337355&pid=5118609&fromuid=15648

啱啱試咗唔得,有冇第二個方法

rickytang 發表於 2022-5-9 16:20

司徒老正 發表於 2022-5-9 16:10
啱啱試咗唔得,有冇第二個方法

要越獄版至得!

rickytang 發表於 2022-5-9 17:37

係咪未set呢度?

司徒老正 發表於 2022-5-9 20:20

rickytang 發表於 2022-5-9 17:37
係咪未set呢度?

我係越獄版,你所講都己做,唔得, 我都唔知邊度做錯咗

rickytang 發表於 2022-5-9 20:34

你確定USB手指內資料夾內容冇錯?要兩層資料夾!
:\giec_diy\wallpaper

司徒老正 發表於 2022-5-9 21:18

rickytang 發表於 2022-5-9 20:34
你確定USB手指內資料夾內容冇錯?要兩層資料夾!
:\giec_diy\wallpaper

已跟足你指示,都唔得,唔知點解{:6_125:}

rickytang 發表於 2022-5-9 21:33

你隻USB手指咩格式?
轉FAT32試試...

司徒老正 發表於 2022-5-10 06:41

rickytang 發表於 2022-5-9 21:33
你隻USB手指咩格式?
轉FAT32試試...

已試了任何格式都冇反應{:6_125:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 杰科 G5500怎樣換桌面背景

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。