GaRyShum@G 發表於 2022-4-12 22:36

leung133 發表於 2022-4-12 21:33
Denon真係一試難忘,用埋個app黎cal完連貫性會再高d. 期待師兄再繼續升級

Cal咗啦,不過依家開始夜深,聽日收工先再試😅

MichaelCha@FB 發表於 2022-4-12 23:03

Benip 發表於 2022-4-12 22:28
唔通真係我對底頻既衝擊力要求比較重口味,之前用6700再加後級都未覺打心口感好強 ...

環境大小唔同,每人標準又唔同, 最緊要自己滿意 聽得開心。 師兄用polk reserve 系列 理論上效果應該唔差。(我前置只係用R100)

Overnite007 發表於 2022-4-12 23:11

Pakfrey 發表於 2022-4-12 19:20
買得心頭好,玩得開心就好👏👏恭喜曬☺️

我都有諗過Denon, 但下下打心口,買到返去,我驚睇親片我有4D ...

配番D音樂感重D嘅喇叭,如mission,就冇問題。心口唔會痛,但低頻亦有量感。
超低嘅配合也重要。

GaRyShum@G 發表於 2022-4-12 23:58

Overnite007 發表於 2022-4-12 23:11
配番D音樂感重D嘅喇叭,如mission,就冇問題。心口唔會痛,但低頻亦有量感。
超低嘅配合也重要。 ...

我依家對呢個組合萬分滿意,慢慢再調校吓佢應該會更好,有待改進😄

lemon1111 發表於 2022-4-13 02:33

Benip 發表於 2022-4-12 22:28
唔通真係我對底頻既衝擊力要求比較重口味,之前用6700再加後級都未覺打心口感好強 ...

師兄,我都係咁,可能我新手未識調教。{:1_332:}

lemon1111 發表於 2022-4-13 02:34

GaRyShum@G 發表於 2022-4-11 23:42
未知,未試到,依家設定上有少少困難😅😅
係,我去嗰間得返一部黑色一部金色,其他就唔知啦 ...

又咁快無貨{:1_329:}

Benip 發表於 2022-4-13 06:58

MichaelCha@FB 發表於 2022-4-12 23:03
環境大小唔同,每人標準又唔同, 最緊要自己滿意 聽得開心。 師兄用polk reserve 系列 理論上效果應該唔 ...

可能再之前玩開MK250,呢隻野打口心真係一流,而家換左JL113反而弱左,但有失必有得既,整體底頻係有提升

Benip 發表於 2022-4-13 07:02

lemon1111 發表於 2022-4-13 02:33
師兄,我都係咁,可能我新手未識調教。

調較呢家野真係易學難精,日本機還好,而家用anthem可調較既細節更多,真係冇摸熟部機都好難set得好

Jazzgd1 發表於 2022-4-13 07:03

D&M 機有時係咁,好多人一set就好滿意,亦有D人set極都唔滿意,特別係低頻方便{:1_352:}樓主滿意收貨就恭喜哂

GaRyShum@G 發表於 2022-4-13 07:17

lemon1111 發表於 2022-4-13 02:34
又咁快無貨

路邊社透露本身已經好缺貨🫡
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 今次做足功課啦!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。