小瑟 發表於 2022-3-23 13:13

Pioneer VSX-935終於都返返來勒!!!

#76場料 | 新代理首批貨到港,Pioneer VSX-935 矚目新品登場✨✨

大家期待已久!Pioneer / Onkyo 新代理Audio Visual Master 首批新貨即將到港,除咗斷市已久嘅現有型號:Pioneer VSX-534、Pioneer VSX-834、Onkyo TX-SR393 之外,新產品 Pioneer VSX-935 亦會同時登場! 唔駛等好耐,據了解本週末開始將陸續見街,各位等咗好耐嘅 Pioneer / Onkyo Fans 千萬要注意呀 ~ 💪💪

詳情 Audio Visual Master

Yoshiki2008 發表於 2022-3-23 18:35

704﹐904﹐Lx500﹐Lx800 呢D 熱門野會唔會返貨呢{:1_332:}

LoMichael@G 發表於 2022-3-23 18:49

唔係執咗笠咩?

cth516 發表於 2022-3-23 19:53

704﹐904﹐Lx500﹐Lx800 呢D 熱門野會唔會返貨呢? x2

nippon 發表於 2022-3-23 22:17

代理成日轉,對品牌唔係好事!

Siu 發表於 2022-3-23 23:14

唔係執咗笠咩? ×2

yuppi 發表於 2022-3-24 12:35

唔係執咗笠咩? ×2

未執,不過預咗唔會有售後服務

cth516 發表於 2022-3-24 12:59

其實P記AV Amp真係幾好,分析力高,定位清晰。而D記就拳拳到肉。兩者睇戲都係好選擇。如果P記出部新AV Amp有哂15聲道,Auro3D,IMAX,DV,8K,我會轉返去P記。
現用D記8500

唔係人 發表於 2022-3-24 14:13

cth516 發表於 2022-3-23 19:53
704﹐904﹐Lx500﹐Lx800 呢D 熱門野會唔會返貨呢? x2

Lx500﹐Lx800已經停產

唔係人 發表於 2022-3-24 14:14

唔係執咗笠咩? ×2

仲有好多死貨等大家
頁: [1]
查看完整版本: Pioneer VSX-935終於都返返來勒!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。