SteveAnder@FB 發表於 2022-3-14 00:42

xyz56789xyz 發表於 2022-3-13 23:28
搵緊950a 現貨

出面無晒貨…?😱?

GaRyShum@G 發表於 2022-3-14 00:44

rockyw 發表於 2022-3-14 00:32
一野就對上去 中階機,正呀喂
BTW
ES10咁新都咁好賣咩?

沒計,想要v6a架,沒貨,退而求其次A2A啦,又係沒貨沒期,咪焗住上呢部囉🥲🥲🥲
ES10問過幾間都冇😥😥

amxx 發表於 2022-3-14 12:26

大家好,因為最近ONKYO 套入門5.1影院終於瓜左,而本身套野係駁PC用, 因為空間,位置問題,唔想再搞AV AMP+喇叭玩,想轉玩SOUNDBAR

時時電腦駁MON 睇NETFLIX,打下機,睇下戲咁..聽歌就預左玩番HEAD-FI 多.

睇左Denon Home 550 好似唔錯,因為佢唔會太大條同有HDMI IN 獨立,而因為我電腦MON冇ARC關係,想問下係咪可以 DISPLAY CARD HDMI 駁SOUNDBAR 既HDMI IN, 之後HDMI OUT 出番個MON (4K,HDR, HDMI 2.0)到出到畫面?加埋DOLBY ACESS APP係咪可以出到DOLBY ATMOS ?

GaRyShum@G 發表於 2022-3-14 12:41

大家好,因為最近ONKYO 套入門5.1影院終於瓜左,而本身套野係駁PC用, 因為空間,位置問題,唔想再搞AV AMP+喇叭 ...

應該唔關張display 卡,反而應該關張Sound卡事

p76marco 發表於 2022-3-14 14:09

風仔風仔仔 發表於 2022-3-11 20:44
當年係高級視聽展,yamaha show room, 試5600 soundbar, 都幾好聲,當然唔可以同正常既5.1比啦。 ...

yamaha唔再出高階soundbar係非常之可惜,仲用緊緊買落的ysp4300,佢個IR repeater function真係好貼心,前面收左signal後面射返出黎,唔怕遮住電視ir位

rockyw 發表於 2022-3-14 14:42

大家好,因為最近ONKYO 套入門5.1影院終於瓜左,而本身套野係駁PC用, 因為空間,位置問題,唔想再搞AV AMP+喇叭 ...

我所知 電腦版 唔識出Atmos
如果你電腦Mon 有多HDMI input, 可以買 chromecast google tv -> Denon 550- > 電腦螢幕
有筆直就加曬sub 同 後置佢
隻sub 好似岩岩公佈左出埋Home 版

風仔風仔仔 發表於 2022-3-14 15:33

買了a4a, 更係配RESERVE系列啦。{:1_338:}

GaRyShum@G 發表於 2022-3-14 16:25

風仔風仔仔 發表於 2022-3-14 15:33
買了a4a, 更係配RESERVE系列啦。

咩嚟架😂😂😂

風仔風仔仔 發表於 2022-3-14 18:58

https://www.polkaudio.com.cn/category/polkaudio-reserve

風仔風仔仔 發表於 2022-3-14 19:00

a4a, 更係配高級少少既喇叭啦。{:1_330:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
查看完整版本: Soundbar 推介

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。