JonesChan 發表於 2022-2-20 10:05

beerboy 發表於 2022-2-20 01:59
我都係窮人..怪獸線冇問題呀

唉,我條Monster M3000同部Onkyo Amp唔夾,喺Shield一開Dolby音訊處理就會爛聲/斷聲。。。。🥺🥺🥺
用番條Kordz線就冇晒問題。。。

tab 發表於 2022-2-20 10:42

我都係monster冇問題 ,有保養可唔可以去換過一條?

JonesChan 發表於 2022-2-20 11:35

我三條都有同樣問題,同埋我啲Monster係喺森林買㗎,冇得換啦。🥺
不過我覺得三條都有問題嘅話,就應該係同部840唔夾了。

avgod 發表於 2022-2-20 12:14

anguslee2012 發表於 2022-2-19 23:02
TYPE A TO TYPE A我咁O岩有個USB喇叭送左條咋, 呢條線真係唔係人人都有

仲有其實佢個教程有D位都要執生 ...

會唔會拍一個港版downgrade 8.2.3視頻{:1_328:}{:1_332:} 等待中

Jazzgd1 發表於 2022-2-20 12:48

做特價,吸引力增加{:1_326:}好介紹

anguslee2012 發表於 2022-2-20 15:13

avgod 發表於 2022-2-20 12:14
會唔會拍一個港版downgrade 8.2.3視頻 等待中

好大工程喎...師兄
拍視頻應該就唔會了

我之前有諗過寫個教學的, 但又覺得其實佢寫得都幾清楚
每個人中間遇到的問題又可能唔同,
反而如果你跟佢做有乜問題上來問返仲好

再唔係不如真係好想DOWNGRADE D師兄畀部機我幫你降仲快{:6_136:}

avgod 發表於 2022-2-20 15:15

anguslee2012 發表於 2022-2-20 15:13
好大工程喎...師兄
拍視頻應該就唔會了

anguslee師兄住邊區?{:1_352:}

anguslee2012 發表於 2022-2-20 15:32

avgod 發表於 2022-2-20 15:15
anguslee師兄住邊區?

哇咧...師兄你真係咁想降嗎?!
真係唔自己試吓先?

你試吓如果唔得你再搵我啦, 我再幫你降, 一日搞掂

avgod 發表於 2022-2-20 16:22

anguslee2012 發表於 2022-2-20 15:32
哇咧...師兄你真係咁想降嗎?!
真係唔自己試吓先?

有一個問題,文中提到要UNLOCKING THE BOOTLOADER,係咪等於ROOT機?我做完RECOVERY之後可以LOCK返嗎,因為怕NETFLIX DISNEY認證唔到 出唔到DV DA等等

beerboy 發表於 2022-2-20 16:39

avgod 發表於 2022-2-20 16:22
有一個問題,文中提到要UNLOCKING THE BOOTLOADER,係咪等於ROOT機?我做完RECOVERY之後可以LOCK返嗎,因 ...

可以LOCK返
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: Shield TV 出左9.0.1 Hotfix 慎下

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。