司徒老正 發表於 2022-1-22 12:16

Panasonic DP-UB820越獄問題

請問各位師兄除咗喺regionfreedom越獄之外,還有哪裏可以越獄,因為我在他無理之下已被取消資格(獨市生意+嫌錢腥),其實呢個問題我諗好多師兄應該同我一樣遭遇.

leooel 發表於 2022-1-23 02:18

軟改好似真係得佢一間,香港唔知有地方硬改

dreail 發表於 2022-1-23 16:24

師兄越獄係為咗??因為我最近都俾取消

heven 發表於 2022-1-24 02:12

我上年同你哋同一情況,最後將部UK版放咗比一個好好嘅師兄,今年再出發,剛剛喺英國亞馬遜入咗隻硬改嘅UB 820,現在開心暢快使用中!

nippon 發表於 2022-1-24 11:24

dreail 發表於 2022-1-23 16:24
師兄越獄係為咗??因為我最近都俾取消

點為知被取消?

司徒老正 發表於 2022-1-24 12:59

nippon 發表於 2022-1-24 11:24
點為知被取消?

佢回覆(問候你)即時block佐你嘅MAC address, 等你冇仇報, 咁為知取消

dreail 發表於 2022-1-24 13:12

如果純粹想破解Blu-ray碟區碼限制,只要當佢話你區碟唔啱時撳一下stop出返去Panasonic畫面,再撳一or 兩下top menu就會成功播放,我英國機成功試咗幾隻港版A區

司徒老正 發表於 2022-1-24 13:22

如果純粹想破解Blu-ray碟區碼限制,只要當佢話你區碟唔啱時撳一下stop出返去Panasonic畫面,再撳一or 兩下t ...

有啲咁嘅秘技咁正, 我今晚返去試下

dreail 發表於 2022-1-24 14:10

司徒老正 發表於 2022-1-24 13:22
有啲咁嘅秘技咁正, 我今晚返去試下

我都係爬外國forum 先知😂

shrek-01 發表於 2022-1-24 15:56

如果純粹想破解Blu-ray碟區碼限制,只要當佢話你區碟唔啱時撳一下stop出返去Panasonic畫面,再撳一or 兩下t ...

謝謝C hing 試左成功...了
Thanks
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Panasonic DP-UB820越獄問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。