NM0101 發表於 2021-12-29 13:27

Aless3939 發表於 2021-12-29 13:08
初入門買入門喇叭都夠玩啦

入門玩入門喇叭當然係正路啦, 除非有錢玩一步到位。但都要考慮呢個入門第一步係開始還是終結。

teddywong 發表於 2021-12-29 13:30

NM0101 發表於 2021-12-29 13:06
師兄你現有器材係用緊乜嘢呀?

harman hkts11

teddywong 發表於 2021-12-29 13:33

NM0101 發表於 2021-12-29 13:27
入門玩入門喇叭當然係正路啦, 除非有錢玩一步到位。但都要考慮呢個入門第一步係開始還是終結。 ...

暫時尼幾年唔會升級,因為壞左,先比買返部

teddywong 發表於 2021-12-29 13:37

Aless3939 發表於 2021-12-29 13:08
初入門買入門喇叭都夠玩啦

暫時只可以玩入門

teddywong 發表於 2021-12-29 13:46

Aless3939 發表於 2021-12-29 13:06
推力唔一樣呀,2700輸出W數大D
同埋2700多一個HDMI out

謝謝意見

NM0101 發表於 2021-12-29 15:13

teddywong 發表於 2021-12-29 13:37
暫時只可以玩入門

咁就2700啦, 不過如果馬仔部5015忽然減到5千, 咁就轉買馬仔好d。

se人 發表於 2021-12-29 15:21

YAMAHA RX-V6A可以pre out front, 大約六千左右

rockyw 發表於 2021-12-29 15:27

師兄準備配咩喇叭?
唔係大書架/衛星 5.1都 應該ok再配隻靚啲既sub 仔 睇下Netflix / Disney 都唔錯

teddywong 發表於 2021-12-29 15:54

NM0101 發表於 2021-12-29 15:13
咁就2700啦, 不過如果馬仔部5015忽然減到5千, 咁就轉買馬仔好d。

ok,有時間我去睇睇

teddywong 發表於 2021-12-29 15:55

se人 發表於 2021-12-29 15:21
YAMAHA RX-V6A可以pre out front, 大約六千左右

會唔會五千頭
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Denon AVR-X1700H

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。