小瑟 發表於 2021-12-28 14:40

家訪76元老級AV發燒友 : PAC大哥玩盡 KEF LS50 Meta + KC62

家訪76元老級AV發燒友 : PAC大哥玩盡 KEF LS50 Meta + KC62 越級挑戰 7.1.4 家庭影院組合 ( ft: KEF KF92 超低音喇叭)【影音家訪】

上次我地係中環KEF做左個「最強 KEF 影院級」喇叭體驗會, 有唔小版友都好希望呢套 KEF LS50 Meta + KC62 SUBWOOFER 可以係佢地自己既家庭影院睇下可以發揮有幾大.{:12_795:} 今次我地就來個越級大挑戰, 我地在活動後的討論帖中, 呼籲版友回覆參加「返歸試」{:12_828:}{:12_827:}, 過程中我地找來在Post76討論版中多年的玩老級AV發燒友PAC大哥來參與今次活動{:12_794:}. 佢自己本身都已經多年來都係 KEF 的忠粉, 不過佢玩緊既係 KEF最高級的 REFERENCE 系列喇叭, AV前後級, 15"超低音, 大玩 7.1.4 全 KEF 系統{:12_836:}. 上次 PAC大哥就係去完活動, 覺得好奇隻 LS50 META 同 KC62 SUBWOOFER究竟呢個身價係佢屋企又會有咩表現呢??{:12_847:} 如是者就咁玩左呢套機幾個星期. 如果大家都想知 PAC大哥點睇呢套 KEF 性價比音響系統, 就可以睇下我地呢個家訪勒! 🎉🎃

🧨影片版 : https://post76.hk/news/2021/12/kef-ls50-meta-kc62/

pac 發表於 2021-12-28 15:34

嘩!
有片睇喎{:8_394:}
多謝76各位大佬辛苦左一日。
同時鳴謝KEF 借出喇叭玩下{:6_149:}
有朋友話想KEF 借 blade 2 我玩下喎。
唔知有冇咁嘅福氣呢?{:6_122:}

小瑟 發表於 2021-12-28 15:58

呵呵, 你知我地手腳慢, 要借多D野玩等過埋年先, 再問 KEF 佢地呀, 佢地都好就我地版友既要求呢~{:6_143:}

pac 發表於 2021-12-28 16:01

小瑟 發表於 2021-12-28 15:58
呵呵, 你知我地手腳慢, 要借多D野玩等過埋年先, 再問 KEF 佢地呀, 佢地都好就我地版友既要求呢~ ...

好呀。
等你{:6_143:}

timmy 發表於 2021-12-28 19:41

Pac兄毒氣室器材去展示簡直無得彈{:8_362:}

LoMichael@G 發表於 2021-12-28 20:17

學習中。{:6_122:}

小瑟 發表於 2021-12-28 20:23

timmy 發表於 2021-12-28 19:41
Pac兄毒氣室器材去展示簡直無得彈

我諗去過PAC大哥屋企既人多如繁星, 小瑟今次有幸去到知道原來PAC大哥的確係玩得好盡呢~

另外之後我地仲剪緊多一個版本, 就係KEF 家訪之後仲有一條片就係訪問返PAC大哥的玩機心得呢~{:12_847:} {:12_839:}

pac 發表於 2021-12-28 21:12

小瑟 發表於 2021-12-28 20:23
我諗去過PAC大哥屋企既人多如繁星, 小瑟今次有幸去到知道原來PAC大哥的確係玩得好盡呢~

另外之後我地仲 ...

,心得就係
多聽
多睇
多研究
不要墨守成規
不要故步自封
凡事用心,,必有回報
{:8_392:}

Ken134547 發表於 2021-12-28 21:49

我覺得片中 最正嘅一句說話 就係 PAC兄 解釋咗擴音機嘅 auto cal 如果係咁簡單完美 咁又何需整咁多設定等你再去調教呢? 講出重點{:1_326:}

pac 發表於 2021-12-28 22:56

https://youtu.be/aSTS93M1Rg8
有片睇

大王漏咗野呀{:6_134:}
aSTS93M1Rg8
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 家訪76元老級AV發燒友 : PAC大哥玩盡 KEF LS50 Meta + KC62

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。