茶母 發表於 2022-1-2 16:56

sjbean 發表於 2022-1-2 16:24
玩左740幾個星期,除左分折力對比P記704係兩個世界之外,最神奇係對於聲音嘅定位能力都非常之強,本身一直 ...

當日由Yamaha 轉anthem MRX-710嗰陣嘅感覺同你而家真係差唔多,

一下子啲包圍感同連貫性完全唔同晒,自然到以為入咗套戲入面,

而且低頻處理好到位,有動態而又處理到反射問題,

所以之後上1120到而家買AVM70

toms110 發表於 2022-1-2 21:07

sjbean 發表於 2022-1-2 16:24
玩左740幾個星期,除左分折力對比P記704係兩個世界之外,最神奇係對於聲音嘅定位能力都非常之強,本身一直 ...

我雖然得5.1.2, 但我都入1140, 一來740無貨唔想等, 二來直接入最頂一定唔會事後後悔

toms110 發表於 2022-1-2 21:08

茶母 發表於 2022-1-2 16:56
當日由Yamaha 轉anthem MRX-710嗰陣嘅感覺同你而家真係差唔多,

一下子啲包圍感同連貫性完全唔同晒,自 ...

師兄請問配緊咩後級?想八吓{:6_122:}

茶母 發表於 2022-1-2 22:16

toms110 發表於 2022-1-2 21:08
師兄請問配緊咩後級?想八吓

重物識緊,希望農籍新年可以動手

後面8隻喇叭已經搵咗部大陸amp頂住先,

最緊要係要搵左中右,畀多啲落去

sanlamsan 發表於 2022-1-2 23:33

期待多啲分享設定技巧🙏🏻

toms110 發表於 2022-1-3 00:46

WOW, 期待師兄日後展現強大陣容{:6_210:}

茶母 發表於 2022-1-3 14:11

toms110 發表於 2022-1-3 00:46
WOW, 期待師兄日後展現強大陣容

個係狗竇嚟,全部cheap嘢,左砌右砌返嚟

toms110 發表於 2022-1-3 18:29

茶母 發表於 2022-1-3 14:11
個係狗竇嚟,全部cheap嘢,左砌右砌返嚟

太謙啦,細空間如執得好,都可以發揮得好好,祝師兄迷你影院盡快完成

李好野@76 發表於 2022-1-4 00:18

toms110 發表於 2022-1-3 18:29
太謙啦,細空間如執得好,都可以發揮得好好,祝師兄迷你影院盡快完成

師兄自你入咗谷後!包你加速完成(破產){:6_138:}

toms110 發表於 2022-1-4 00:36

李好野@76 發表於 2022-1-4 00:18
師兄自你入咗谷後!包你加速完成(破產)

啱啱向銀行申請降低咗每日提款限額{:6_176:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: Anthem 同好會

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。