koo9726 發表於 2021-11-7 09:32

必要時放出A21,入多部A52+玩7.1.

Benip 發表於 2021-11-7 09:37

koo9726 發表於 2021-11-7 09:32
必要時放出A21,入多部A52+玩7.1.

呢個就係我點解會考慮部香港神7後級既原因,因為用A52+我差一對喇叭位,要比返部AV AMP推,我而家係用緊5.2.4

koo9726 發表於 2021-11-7 09:55

Benip 發表於 2021-11-7 09:37
呢個就係我點解會考慮部香港神7後級既原因,因為用A52+我差一對喇叭位,要比返部AV AMP推,我而家係用緊5 ...

建議儲多少少買A51或52+

Benip 發表於 2021-11-7 10:26

koo9726 發表於 2021-11-7 09:55
建議儲多少少買A51或52+

其實我偏向A52+,因為同部A21襯返一套,就係部神7唔知點效果

koo9726 發表於 2021-11-7 11:04

Benip 發表於 2021-11-7 10:26
其實我偏向A52+,因為同部A21襯返一套,就係部神7唔知點效果

我買ATI之前都有買神7呢個想法,但基於長遠計,所以一步到位選ATI來用!

Benip 發表於 2021-11-7 11:11

我買ATI之前都有買神7呢個想法,但基於長遠計,所以一步到位選ATI來用!

ATI 2505呢部得唔得,我見有人放緊,但上網搵唔到太多用家意見

yipin 發表於 2021-11-7 15:30

請問Ati邊款

koo9726 發表於 2021-11-7 15:46

Benip 發表於 2021-11-7 11:11
ATI 2505呢部得唔得,我見有人放緊,但上網搵唔到太多用家意見

未用過不便胡亂比意見,我上網睇過Power幾夠力,出機年份唔清楚,如果二手要睇價錢與新淨度!

koo9726 發表於 2021-11-7 15:48

yipin 發表於 2021-11-7 15:30
請問Ati邊款

買左6007🙇🏻‍♂️

cth516 發表於 2021-11-8 06:47

Emotiva XPA Gen3
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 2萬內5CH或者7CH後級選擇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。