KHim 發表於 2021-10-16 00:41

coffee430coffee 發表於 2021-10-15 00:38
咁應該已經出到atmos,定係你想碟機1條HDMI行晒聲畫?

我想分開行呀,因為套戲開頭聽唔到太大啲聲周圍走,以為出唔到atmos😂到中段就開始聽得出佢哋啲打鬥聲、啲子彈同直升機。

coffee430coffee 發表於 2021-10-16 01:52

KHim 發表於 2021-10-16 00:41
我想分開行呀,因為套戲開頭聽唔到太大啲聲周圍走,以為出唔到atmos😂到中段就開始聽得出佢哋啲打鬥聲、 ...

當套戲有atmos/DTS-X時soundbar頂會有顯示

leung133 發表於 2021-10-16 09:21

會唔會係隻碟本身無ATMOS TRACK? 因大部分戲都只有4K有落ATMOS...

topgun22 發表於 2021-10-16 12:03

會唔會係隻碟本身無ATMOS TRACK? 因大部分戲都只有4K有落ATMOS...

朋友 刚收到风杰科 快加价 因為缺主要解码零件{:1_333:}

KHim 發表於 2021-10-17 22:09

coffee430coffee 發表於 2021-10-16 01:52
當套戲有atmos/DTS-X時soundbar頂會有顯示

好的

隻碟有atmos架

leung133 發表於 2021-10-18 11:08

隻碟有atmos架

咁唯有試下唔同既HDMI線,有時D線真係夾機,唔知點解明明過到DATA都有時出唔到4K~

KHim 發表於 2021-10-19 00:51

leung133 發表於 2021-10-18 11:08
咁唯有試下唔同既HDMI線,有時D線真係夾機,唔知點解明明過到DATA都有時出唔到4K~ ...

Oh no😮

大mo 發表於 2021-10-26 18:14

請問部G5500可唔可以裝海報牆呢?

joeyeung 發表於 2021-10-26 22:08

唔可以
頁: 1 [2]
查看完整版本: 杰科G5500普通版

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。