AV123 發表於 2010-3-21 13:31

Audio Research裸照 p. 7 #62(04-6 updated by AV123)

{:6_189:}我個名叫做AV123,讀就係「AV Do Re Me」,我唔識豆豉音符,淨係識呢的小学仔用嘅嘢,所以我就叫做AV123勒。
我只係有啲老爺車HiFi,連埋架TV,全部都超過廾歲,但係老當益壯,我當佢地係宝嫁。{:6_222:}

依家仲未有相,遲幾日就會Post啲老人家出嚟勒。

合家歡

ATC SCM 20

Sound Anchors 原配腳架 Made in USA

Sony CDP-R1 CD Driver + PS Audio UltraLink D/A 解碼 ( PS Audio 成名作品)

Philips 堅嘢DVD Player

Audio Research LS 5 + Classic 120 x 2 食膽怪(每台 8隻6922/KT 88) 輸出 110w (我最仲意夜晚睇果16枝洋蠋)

Mark Levinson No. 26 + No. 20.5 (Upgraded from No. 20) 輸出 100w Class A

No. 20.5 Full Balance Design 環牛 x 2 , 藍水塘x 2

La 你班友催到我条褲都甩 Q咗, 瞓唔着起身Up咗的相勒, 無老点, 隻隻過廾歐。

幾銀?唔使錢, 係遺物, 大姨媽死咗嘅遺物, 唔使錢, 不過唔准賣。

就係噉先慘, 聽完歌仔張電費單好Q溶。{:6_168:}

淨係得依啲,無錢買AV。

大姨媽復活 -- DIY線材 P. 5 #48

6月4日 P. 7 # 62

KING 發表於 2010-3-21 13:34

天堂有路你不走,地獄冇門你闖進來!{:6_175:}
仲要入黎 post76添!{:6_174:}

waicsl 發表於 2010-3-21 13:43

回復 2# KING

Hi,{:6_189:} King Sir 你曾說:「但呢到d所謂入門大哥,個個都係豪華板黎既!
叫我呢d地底泥點敢出post呢」
d地底泥點算呢? {:1_247:} 唉!這個又話 AV Do Re Me....{:1_343:}

Big_McIn 發表於 2010-3-21 13:54

Hurry up! I want to take a look at "The Elderlies"!{:6_208:}

KING 發表於 2010-3-21 14:32

回復KING

Hi,   King Sir 你曾說:「但呢到d所謂入門大哥,個個都係豪華板黎既!
叫我呢d ...
waicsl 發表於 2010-3-21 13:43 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

呢個都唔知咩料黎,話唔定一post相上就係3d tv & 1.4vr bdplayer & av amp 都未定!{:6_136:}

waicsl 發表於 2010-3-21 14:36

呢個都唔知咩料黎,話唔定一post相上就係3d tv & 1.4vr bdplayer & av amp 都未定! ...
KING 發表於 2010-3-21 14:32 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
嘩!咁勁!咁我又再下一層, 變作地底泥「???」!{:6_122:}

leo25 發表於 2010-3-21 18:42

天堂有路你不走,地獄冇門你闖進來!
仲要入黎 post76添!
KING 發表於 2010-3-21 13:34 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_192:} 我反而有d驚自己中毒....唔知佢會post啲咩出黎 {:6_222:}

hogoh 發表於 2010-3-22 15:14

家有一老,如有一.........{:6_174:}

AV123 發表於 2010-3-29 15:36

呢個都唔知咩料黎,話唔定一post相上就係3d tv & 1.4vr bdplayer & av amp 都未定! ...
KING 發表於 2010-3-21 14:32 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

King 女定King仔呀 好sexy 我唔車大炮 睇住

AV123 發表於 2010-3-29 15:36

家有一老,如有一.........
hogoh 發表於 2010-3-22 15:14 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

你都唔細哩
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: Audio Research裸照 p. 7 #62(04-6 updated by AV123)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。