issachar 發表於 2021-8-6 21:13

香港高級視聽展 2021

兩年冇去過大型影音展, 實在係有點興奮! 所以今日請假入場!

之前冇網上買飛既版友, 好多都叫苦連天... 因為真係好多人買飛... 呢個係一點半左右既情況...

如果有飛去換手帶就好快, 有少少人排隊... 我係 1 點半入場既...

入到去好快見到 Sound United, 立即去拜候下威廉 sir 先... 威廉 sir 呢次砌左呢套 Denon + Polk Audio Reserve 5.1.2 出黎.

呢次係我第一次聽 Reserve, 真係有驚喜! 雖然未到庶渣既價錢, 不過一定有燒鵝既味道!

最 impress 我既係可以當 Atmos Enabled + Height speaker 兩用既 R900! 威廉 sir 試範左一段 King Kong VS Godzilla, 頭頂果一浸連貫做得十分好!

仲有套餐價!

好多人都諗緊消費券點樣用... 我都頭痕中... 其中一樣想買既就係 sub 仔墊... 因為我隻 sub 仔有返咁上下重... 如果一買就要買 Bordeaux...

耳機當然係其中一個考慮! IE900 依然唔係好捨得! 所以去聽下做大特價既 Westone W80... 聽完覺得唔係我杯茶...
跟住就去聽下 Campfire 新出果隻 Ara... 因為會場特價中... 一聽竟然覺得好0岩聽... 當然冇 IE900 果浸 hifi 味... 但係我就好中佢既調音... 如果換埋耳綿應該會仲正添!

然後就撞到大王喇.... {:6_176:} 睇下大王拎獎牌幾興奮!!!

最後行埋高級影音區... 見到東哥又做緊 show... 勁呀 {:6_193:}

因為我係冇食飯就入場, 所以行左幾個鐘真係攰... 返歸食飯去... 最後兩隻貓比大家 {:6_176:}

小瑟 發表於 2021-8-6 23:03

{:6_128:}正呀, 多謝你今日陪我地行左幾個鐘, 因為我地成日都係企來企去, 都幾辛苦架!!!{:6_128:}

issachar 發表於 2021-8-6 23:16

小瑟 發表於 2021-8-6 23:03
正呀, 多謝你今日陪我地行左幾個鐘, 因為我地成日都係企來企去, 都幾辛苦架!!! ...

多謝你地就真~~~ 拉住你地衫尾可以聽下專人介紹 {:6_193:}

小瑟 發表於 2021-8-7 16:03

issachar 發表於 2021-8-6 23:16
多謝你地就真~~~ 拉住你地衫尾可以聽下專人介紹

講呢D~~~~

風仔風仔仔 發表於 2021-8-7 16:12

今日星期六,現場買票要幾耐時間,打算明天星期日早上去。

小瑟 發表於 2021-8-7 17:20

昨天好似都一小時 https://post76.hk/thread-331262-1-1.html

Bolandon 發表於 2021-8-7 18:13

吾算多人

issachar 發表於 2021-8-9 13:30

小瑟 發表於 2021-8-7 16:03
講呢D~~~~

希望下次行既展覽係第二屆影音玩樂展啦 {:6_193:}
頁: [1]
查看完整版本: 香港高級視聽展 2021

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。