koo9726 發表於 2021-7-22 14:48

JonesChan 發表於 2021-7-22 14:06
咁fps嗰幅係點㩒出嚟呢?都係綠色制?

Game mode 情況下按

billyyau 發表於 2021-7-22 20:47

JonesChan 發表於 2021-7-22 13:24
師兄你最後搞掂咗未呢?

唔得,用過原裝線同Belkin 條2.1線都一樣。
開咗AMD freesync後連DV都冇埋。

JonesChan 發表於 2021-7-23 00:41

billyyau 發表於 2021-7-22 20:47
唔得,用過原裝線同Belkin 條2.1線都一樣。
開咗AMD freesync後連DV都冇埋。

則係同我一樣......{:6_140:}

ronaldo217 發表於 2021-7-23 20:45

JonesChan 發表於 2021-7-23 00:41
則係同我一樣......

我喺網上啲Forum睇過 AMD freesync 同DV 唔可以並存

ronaldo217 發表於 2021-7-23 20:46

ronaldo217 發表於 2021-7-23 20:45
我喺網上啲Forum睇過 AMD freesync 同DV 唔可以並存

GX update咗都唔得 同你情況一樣

JonesChan 發表於 2021-7-23 21:39

但係上面Koo師兄可以freesync同DV共存喎。。。都唔明點解!🥺🥺🥺

ronaldo217 發表於 2021-7-24 00:39

但係上面Koo師兄可以freesync同DV共存喎。。。都唔明點解!🥺🥺🥺

佢幅圖好似冇寫DV

koo9726 發表於 2021-7-24 17:07

我上網睇一些資訊,現時是Dolby Vision HDR,我覺得未算係正式的,以下連結有內文說明https://www.gamereactor.cn/news/261613/%E5%B7%B2%E6%BE%84%E6%B8%85%E7%82%BA%E9%8C%AF%E8%AA%A4+Xbox+Series+%E5%AE%A3%E5%B8%83%E8%88%87%E6%9D%9C%E6%AF%94+Dolby+%E9%81%94%E6%88%90%E7%8D%A8%E5%AE%B6%E5%8D%94%E8%AD%B0/
以下影片是與DV有關的Settingshttps://www.youtube.com/watch?v=4NXR5VQxo-s

ShaoChiKin@FB 發表於 2021-7-25 10:21

等下個更新 03.90.72 支援 Dolby Vision 120

JonesChan 發表於 2021-7-25 15:07

ShaoChiKin@FB 發表於 2021-7-25 10:21
等下個更新 03.90.72 支援 Dolby Vision 120

有師兄你呢個消息就安樂晒囉。。。😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
查看完整版本: LG CX OLED更新firmware03.23.15

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。