alleelarry 發表於 2021-7-28 12:22

Edmondlck 發表於 2021-7-28 09:16
唔好對Now Studio呢個台期望過高, 前幾日係機頂盒入面見到自選頻道有呢個台可以揀, 入去望完之後覺得冇乜 ...

印象中只係有 4K 內容,但題材唔係自己杯茶!所以不會列入「補償」項目!

alleelarry 發表於 2021-7-28 13:17

據了解,Disney + 係美國收 8元美金一個月,比多 6元的話,可以睇埋 Hulu 同 ESPN+,後者就可以睇到 F1{:6_142:}

正宗球迷 發表於 2021-7-30 12:06

alleelarry 發表於 2021-7-24 21:40
樓主既 W4 方案,我收到既 W17 (按此),明天要打去客服勞下氣至得勒!電話:1833 888 ...

佢係點通知你呢個方案? 佢地好似冇打過比我.
定係開番個now黎睇佢通知?

Edmondlck 發表於 2021-7-30 12:09

係now機頂盒入面既訊息位置

正宗球迷 發表於 2021-7-30 12:13

alleelarry 發表於 2021-7-28 13:17
據了解,Disney + 係美國收 8元美金一個月,比多 6元的話,可以睇埋 Hulu 同 ESPN+,後者就可以睇到 F1{:6_ ...

F1中文旁述FOX係去到9月尾, 香港but就係9月頭, 唔知係點安排.
我都係想睇番sports咋

Edmondlck 發表於 2021-7-30 12:09
係now機頂盒入面既訊息位置

開番黎睇下, thx

JonesChan 發表於 2021-7-30 13:04

據了解,Disney + 係美國收 8元美金一個月,比多 6元的話,可以睇埋 Hulu 同 ESPN+,後者就可以睇到 F1{:6_ ...

重點係想知道Disney+嘅F1有冇廣東話旁述...
不過都係等陳恩能同邢安邦嘅Facebook Page點講啦~{:6_181:}

alleelarry 發表於 2021-7-30 14:09

佢地似乎係會按合約內容,提供更新方案,所以要主動打去了解,比較穩陣!

alleelarry 發表於 2021-7-30 14:10

F1中文旁述FOX係去到9月尾, 香港but就係9月頭, 唔知係點安排.
我都係想睇番sports咋 ...

有師兄講 Cable 既 FoxSports 去到 9月底!

alleelarry 發表於 2021-7-30 14:13

JonesChan 發表於 2021-7-30 13:04
重點係想知道Disney+嘅F1有冇廣東話旁述...
不過都係等陳恩能同邢安邦嘅Facebook Page點講啦~...

Disney + 係香港有無得同美國咁加 Plan,按照佢地既步調,無都唔奇,你係所謂官網只係見到有 NG,其他一切欠奉!再者兩位主持都好被動,見過佢地回覆,連美國 Disney+ 有加 Plan 呢樣野都唔太清楚!
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 純分享Nowtv FOX頻道的最新安排

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。