spring 發表於 2021-9-11 18:50

Ben19667788 發表於 2021-9-10 16:38
呢度感謝返師兄無私分享🙏🏻
我係呢度分享返啦 因為初初睇到呢個post先知原來水貨平咁多 初初知道係大陸做 ...

師兄 你係咪搵盛x影音訂機? 我之前都係佢地度買左部Sony 65吋x9000h但係無airplay?

Jackyleung8899 發表於 2021-9-12 00:41

多謝咁多師兄分享,學左好多野 ,本新想買 Sony 美水好正,但唔識買,睇完咁多報告再了解國水又太多野接受唔到, 廢左遙控 語音 字幕 app更新等等, 始終google系統點改點整都係跟唔到,又唔想駁手指,d app 用得耐要更新重裝就麻煩 ,怕到時好無助企左係到 , 預期咁多野煩都係放棄, 再上網溫書又參考其他師兄分享,最後簡左3* QLED 試玩過乜功能都一樣,價錢算平又打到機,到時再分享。

Ben19667788 發表於 2021-9-13 09:58

spring 發表於 2021-9-11 18:50
師兄 你係咪搵盛x影音訂機? 我之前都係佢地度買左部Sony 65吋x9000h但係無airplay? ...

有呀 店主都有講過個app係近期先有 佢地裝左比我 或者師兄聯絡店主問問 佢地會send比你

tomwei 發表於 2021-9-13 17:18

Ben19667788 發表於 2021-9-10 16:38
呢度感謝返師兄無私分享🙏🏻
我係呢度分享返啦 因為初初睇到呢個post先知原來水貨平咁多 初初知道係大陸做 ...

師兄你呢部機盒仔寫係95J喎,唔係90J

Ben19667788 發表於 2021-9-13 17:50

tomwei 發表於 2021-9-13 17:18
師兄你呢部機盒仔寫係95J喎,唔係90J

Sorry更正左 手快快打錯🙏🏻唔該師兄

Ben19667788 發表於 2021-9-13 18:00

AdamYau@FB 發表於 2021-8-24 15:34
我買咗歐版遙控比我部A90J,上 EBay買型號RMF-TX621E,都幾貴下 不過部電視便宜行版65吋2萬幾蚊都唔介意比 ...

想問問師兄金色個款搖控 可唔可以pm我淘寶條Link? 我淘左隻同你個隻一模一樣 但無Sony既標籤 上下左右鍵有d難禁 你個款會唔會有咁既情況?

spring 發表於 2021-9-13 19:53

Ben19667788 發表於 2021-9-13 09:58
有呀 店主都有講過個app係近期先有 佢地裝左比我 或者師兄聯絡店主問問 佢地會send比你
...

師兄唔該哂 店主send左比我啦 插返USB落電視到 呢個app用落好方便😁

SpadePang@G 發表於 2021-9-13 22:51

gurahamu 發表於 2021-9-8 14:03
Sony 水貨有美水和大陸水,美水A90J係Google TV, 可以google play裝app, 用airplay, 有語音控制,有粵語 ...

但係美水電視制式唔同睇唔到電視…

itfrank 發表於 2021-9-14 19:01

報告返..最後訂qn85a 55.

不過有趣聞...去鋪頭買個時吹水太高興, 個sales quote左行價, 我又唔為意. 返屋企先知冇理由咁貴. send whatsapp比負責人, 佢話收到個sales張單都覺得怪, 以為係訂行. 最尾 "話"會改單比返水貨和水貨價

mtvbb 發表於 2021-9-14 20:27

Ben19667788 發表於 2021-9-13 18:00
想問問師兄金色個款搖控 可唔可以pm我淘寶條Link? 我淘左隻同你個隻一模一樣 但無Sony既標籤 上下左右鍵 ...

我果隻TB 野OK WOR, 玩左咁耐無投訢
字幕同聲道都有獨立制, 係無左YOUTUBE果制
自己裝既NETFLIX,都對應到, 一按即出
頁: 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34
查看完整版本: 集中研究水貨電視

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。