Davidfwh 發表於 2021-5-18 20:28

AskaLung@FB 發表於 2021-5-18 10:07
啱啱睇完一篇台灣IFI PowerStation嘅測試, 話大功率的後級不建議使用,點解呢?我仲諗住將後級同埋2ch,都插 ...

照買嚟試咗先算囉!😙

morechoices 發表於 2021-5-19 00:05

jclove 發表於 2021-5-17 15:50
我都係睇完條片,好有興趣,本身諗住去英國網站買Russandrews , 價錢連運費$2600左右,見到ifi 我有覺得幾 ...

ifi 要4千元

heerocolour 發表於 2021-5-19 01:48

認真!!!
推薦你用MS HD POWER E-02好過~~

20120820 發表於 2021-5-19 11:23

哈哈人 發表於 2021-5-16 21:20
原本都有諗過Lightspeed 309 ,但要解決美式插頭問題⋯要換晒啲線⋯LG 部OLED TV 重無得換線。 ...

既然這樣無法啦

咁改為考慮下Isol-8 , isotek

哈哈人 發表於 2021-5-19 12:27

其實有無啲轉插英式轉美式?

heerocolour 發表於 2021-5-19 13:04

20120820 發表於 2021-5-16 17:59
買lightspeed更好

朋友同事都用lightspeed

推薦 X2

kingyan 發表於 2021-5-19 14:09

iFi powerstation 冇記錯只是普通拖板,要插入iFi AC iPurifier才有D作用,3x二手區好似有去睇睇

Sywleung 發表於 2021-5-19 19:21

想買ifi 師兄6月前好入手,收到風加幅不少,power station 加1k

哈哈人 發表於 2021-5-19 22:39

加成千蚊咁多⋯{:1_329:}

morechoices 發表於 2021-5-20 10:57

想買UK版,那間店買最經濟
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: IFI PowerStation 電處

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。