PepperFish@FB 發表於 2021-4-27 09:18

Jazzgd1 發表於 2021-4-27 08:53
咁多左果$5000,相信個特別版,造工外形都係返到,不過我冇4萬

主要裹面摩咗二佰幾件零件

kingyan 發表於 2021-4-27 09:18

PepperFish@FB 發表於 2021-4-27 08:00
唔加加改改都唔安樂😳

換fuse炸

kingyan 發表於 2021-4-27 09:22

Jazzgd1 發表於 2021-4-27 08:53
咁多左果$5000,相信個特別版,造工外形都係返到,不過我冇4萬

其實埋面都幾唔同下,同8500差好遠吓

Jazzgd1 發表於 2021-4-27 09:24

kingyan 發表於 2021-4-27 09:22
其實埋面都幾唔同下,同8500差好遠吓

一開聲同你之前果部差幾遠呢?分享下呀{:6_149:}

PepperFish@FB 發表於 2021-4-27 09:34

Jazzgd1 發表於 2021-4-27 09:24
一開聲同你之前果部差幾遠呢?分享下呀

你唔好叫佢分享呀~一陣講講吓佢加咗乜加咗物夠買多部🤭

Jazzgd1 發表於 2021-4-27 09:50

PepperFish@FB 發表於 2021-4-27 09:34

分別下部機姐{:6_138:} 唔計補品

kingyan 發表於 2021-4-27 10:48

{:6_122:} {:6_122:}

kingyan 發表於 2021-4-27 10:55

Jazzgd1 發表於 2021-4-27 09:50
分別下部機姐 唔計補品

其實不可互比, 因價錢差一倍都唔止, 6700同價位已交足功課,
A110是完全唔同級數既產物, Denon 四皮真的冇收多你

Jazzgd1 發表於 2021-4-27 11:02

kingyan 發表於 2021-4-27 10:55
其實不可互比, 因價錢差一倍都唔止, 6700同價位已交足功課,
A110是完全唔同級數既產物, Denon 四皮真的 ...

ching我見你個簽名叫你用緊Q80,想有野請教,q80有冇pip呢?我都用緊,用聲畫分有d麻煩{:6_136:}

MDLP 發表於 2021-4-27 11:22

從製作角度上
呢部機四萬蚊真係唔貴
如果8500有得摩改
都唔止呢個差價
誇張啲講
一個係天生美人胚子
一件係要化妝嘅豬扒
花喺佢身上都係同一個價
大家會揀玩邊樣?
只不過av嘢
一改朝換代
就變成數碼垃圾
大家心理上先覺得唔值咁多錢
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 唔好執輸, 快快執番部先

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。