toms110 發表於 2021-4-29 13:39

快活人 發表於 2021-4-29 13:31
你咁多嘢問,點解唔自己預約朝聖

佢唔去得㗎,一陣去到就指住呢樣同果樣,話呢啲唔聽得嗰啲咁擺唔啱,要換晒佢㗎喇{:6_174:}

PepperFish@FB 發表於 2021-4-29 13:44

佢唔去得㗎,一陣去到就指住呢樣同果樣,話呢啲唔聽得嗰啲咁擺唔啱,要換晒佢㗎喇 ...

你大換血唔多唔少都因為佢🤭

快活人 發表於 2021-4-29 14:24

佢唔去得㗎,一陣去到就指住呢樣同果樣,話呢啲唔聽得嗰啲咁擺唔啱,要換晒佢㗎喇 ...

吓,咁即係踢館,係就好睇了,大師級VS大師級,肯定很精彩。

快活人 發表於 2021-4-29 14:42

PepperFish@FB 發表於 2021-4-29 13:44

玩HiFi要靚聲,赢在起跑線,打後的就比較容易處理,不然大換血也好不了很多。

kingyan 發表於 2021-4-29 14:43

快活人 發表於 2021-4-29 13:31
你咁多嘢問,點解唔自己預約朝聖

咁你去, 番來包膠

kingyan 發表於 2021-4-29 14:45

比意姐{:6_147:}

kingyan 發表於 2021-4-29 14:49

我覺得唔關我事, 身痕呢家野唔洗帶也會去撳鐘仔

kingyan 發表於 2021-4-29 14:52

快活人 發表於 2021-4-29 14:24
吓,咁即係踢館,係就好睇了,大師級VS大師級,肯定很精彩。

我不是大師, 只是分享我實際用過既經驗

快活人 發表於 2021-4-29 15:00

kingyan 發表於 2021-4-29 14:43
咁你去, 番來包膠疫情關係,我也小了周圍去朝拜,不了。

Jazzgd1 發表於 2021-4-29 15:11

Jazzgd1 發表於 2021-4-29 13:11
一陣間我去威廉sir個活動,可以同多一位去,4點鐘尖沙咀,有冇龍友有興趣,可以pm我,快 ...

有朋友去了,完
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 唔好執輸, 快快執番部先

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。