BillyHui@FB 發表於 2021-4-22 02:11

各款HDMI 2.1用後感!🌈

之前買咗好幾條不同牌子HDMI2.1線(價錢一千幾百左右)...用後感覺怪獸光纖我會排第一!{:6_127:}因為光亮度係剛剛好唔會太搶眼!但係聲音明顯比較同廠銅線弱!{:6_136:} 第二我會選怪獸銅!雖然畫面比較光纖冇咁突出但聲音沉厚響亮好多!{:6_143:} 第三我選Zeskit其實外國評價不錯我覺得聲畫冇乜特別好或者唔好!可能用嚟過機比較直插電視更好!{:6_175:} 至於SGO鍍銀真係唔啱我口味畫面亮度太強烈真係怕推爆我部LG CXoled...{:6_126:} 至於線聖AQ🐲希望有朝一日可以買條試下啦!{:6_139:}

AskaLung@FB 發表於 2021-4-22 08:48

搞到我都想買一條銅返嚟試吓{:6_136:}

BillyHui@FB 發表於 2021-4-22 09:09

AskaLung@FB 發表於 2021-4-22 08:48
搞到我都想買一條銅返嚟試吓

推介怪獸銅聲畫都會令你喜出望外!{:6_142:}

kcljungberg 發表於 2021-4-22 09:15

BillyHui@FB 發表於 2021-4-22 09:09
推介怪獸銅聲畫都會令你喜出望外!

師兄,而家香港仲有冇舖頭賣怪獸線? 你是不是上網買的?

BillyHui@FB 發表於 2021-4-22 10:07

kcljungberg 發表於 2021-4-22 09:15
師兄,而家香港仲有冇舖頭賣怪獸線? 你是不是上網買的?

我上年年尾第一次喺Amazon US買怪獸& Zeskit銅HDMI...第二次買剛剛香港POMA做咗怪獸線代理就上咗星光行10樓1033室直接買!{:6_142:}

tony019002 發表於 2021-4-22 10:13

7舊水買條怪獸銅黎駁PS5都好咁睇
雖然仲未抽中PS5{:8_398:}

BillyHui@FB 發表於 2021-4-22 10:17

tony019002 發表於 2021-4-22 10:13
7舊水買條怪獸銅黎駁PS5都好咁睇
雖然仲未抽中PS5

怪獸HDMI2.1配PS5或者XSX絕對正喇!{:6_126:}

AskaLung@FB 發表於 2021-4-22 10:44

今期終於抽中咗ps5,睇嚟又要買一條線返嚟試吓{:6_122:}

Mosque 發表於 2021-4-22 11:26

AskaLung@FB 發表於 2021-4-22 11:26

其實我覺得呢次開始易抽咗,我抽中咗之外其實我隔離個同事同一時間都抽中咗,同埋其實佢已經抽中過一次,今次佢係幫同事抽都仲埋{:6_136:},大家俾啲心機去抽唔好去食炒價{:6_146:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 各款HDMI 2.1用後感!🌈

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。