roychong 發表於 2021-4-21 10:11

新APPLE TV 4K

頂 ! 上年等唔切買左舊4K, 係咪又要跌錢呀{:1_332:}

https://www.apple.com/hk/apple-tv-4k

edwardkeith@G 發表於 2021-4-21 11:46

睇你要乜要求啫,新舊機唔差太多就隔代先跌錢啦,如果佢做到播File有atmos就立即跌{:1_339:}

tony019002 發表於 2021-4-21 11:48

跌都係千幾蚊je
家下d ching買條線都唔只啦{:8_402:}

alleelarry 發表於 2021-4-21 20:47

edwardkeith@G 發表於 2021-4-21 11:46
睇你要乜要求啫,新舊機唔差太多就隔代先跌錢啦,如果佢做到播File有atmos就立即跌 ...

呢個肯定唔可能會出現!

小瑟 發表於 2021-4-21 22:28

依家就SPEC睇, 我覺得如果係睇 NETFLIX同 APPLE TV既 ITUNE既4K DOLBY VISION電影, 未必會好大分別, 不過真係要有實機到手作一個A/B比較先知!! 始終晶片新左, 應該會係提升的!!!!

但就咁睇, 功能就好似唔會差好多~

tony019002 發表於 2021-4-21 11:48
跌都係千幾蚊je
家下d ching買條線都唔只啦

岩呀, 呢部咁新都係13XX蚊一真係好平!!!!

GARYKWONG@G 發表於 2021-4-21 23:17

依家就SPEC睇, 我覺得如果係睇 NETFLIX同 APPLE TV既 ITUNE既4K DOLBY VISION電影, 未必會好大分別, 不過真 ...

咁要等 大王 報告

Calebc34 發表於 2021-4-22 01:10

https://post76.hk/news/2021/04/apple-tv-4k-a12-bionic-hdr-60fps-siri-remote-spring-loaded-2021/
大王報告

tony019002 發表於 2021-4-22 10:09

岩呀, 呢部咁新都係13XX蚊一真係好平!!!!

我兩部ATV HD版
忍到佢出新終於!!!
剩係果個乜校正聲彩平衡都值回票價{:8_403:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 新APPLE TV 4K

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。