ronaldo217 發表於 2021-4-17 22:16

Oled TV Demo機 短暫陳列品值唔值得考慮?

各位師兄如果部機淨係用左300 hrs 平三份一少一年保養值唔值得考慮?34000正價依家22,000

chan@76 發表於 2021-4-17 22:53

真係300個鐘就一定比家用二手小
值唔值唔係架機而係果二萬幾係咪要咁用

rach 發表於 2021-4-17 23:00

65,吋? 咩牌子?

ronaldo217 發表於 2021-4-17 23:01

chan@76 發表於 2021-4-17 22:53
真係300個鐘就一定比家用二手小
值唔值唔係架機而係果二萬幾係咪要咁用

LG GX系列 同一個尺寸G1貴佢一倍個畫面又好似冇乜大分別所以都好難諗

rach 發表於 2021-4-17 23:21

只要唔追新款/牌子, 2xk買到新機, 你可以周圍Look Look先😄

shrek-01 發表於 2021-4-17 23:37

C Hing俾得22K就一定買全新機(仲要少一年保養就買唔過)

ronaldo217 發表於 2021-4-17 23:57

問過最平都要32,000仲要細舖

rach 發表於 2021-4-18 00:22

Lg係貴D, 前排P記19k😗

BillyHui@FB 發表於 2021-4-18 01:28

LG OLED本身有兩種設定...家用mode/店舖展示mode!店舖展示mode會將色彩同亮度推到好高!吸引顧客留意日日開足十粒鐘好傷機...OLED陳列品你考慮清楚至好買呀!{:6_146:}

gamma 發表於 2021-4-18 07:58

我就唔會考慮,唔急的話再睇下有什麼其他options/good deals
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Oled TV Demo機 短暫陳列品值唔值得考慮?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。