soul1970 發表於 2021-4-14 11:14

fishbone8822 發表於 2021-4-14 10:31
剪爛佢

THX
本來想買,而家...

hjfb 發表於 2021-4-14 11:33

kingyan 發表於 2021-4-13 22:07
好貴咩, 不如問吓人家用龍個班可能仲貴,
斷估唔會用三四千文隻中置或後置然後用30文呎SC, 而話條龍終極靚 ...

笑咗 {:6_158:}

kingyan 發表於 2021-4-14 12:52

hjfb 發表於 2021-4-14 11:33
笑咗

我亂噏炸, 唔會係真掛{:6_136:}

kingyan 發表於 2021-4-14 13:14

PepperFish@FB 發表於 2021-4-14 10:14
淨係SB兩只都超過20m😂110都照唔住

我都係兩只要20m

kingyan 發表於 2021-4-15 01:46

PepperFish@FB 發表於 2021-4-14 10:14
淨係SB兩只都超過20m😂110都照唔住

剛剛拉好三隻共30m, 一卷用晒

kingyan 發表於 2021-4-15 01:48

冇其他師兄分享吓?

PepperFish@FB 發表於 2021-4-15 10:49

kingyan 發表於 2021-4-15 01:46
剛剛拉好三隻共30m, 一卷用晒

咁用咩插呢?裸插呀?😂我用鴨記$10兜嗰啲😤話係鍍铑㗎!🤭

kingyan 發表於 2021-4-15 13:32

PepperFish@FB 發表於 2021-4-15 10:49
咁用咩插呢?裸插呀?😂我用鴨記$10兜嗰啲😤話係鍍铑㗎!🤭

鴨記$10兜嗰啲真的不如裸插,
但裸插唔好聲, 我用古河佬白蕉插機, 义插SPK

PepperFish@FB 發表於 2021-4-15 14:37

kingyan 發表於 2021-4-15 13:32
鴨記$10兜嗰啲真的不如裸插,
但裸插唔好聲, 我用古河佬白蕉插機, 义插SPK ...

先培養對耳先🤨下次去鴨記高明買😤

kingyan 發表於 2021-4-15 19:41

PepperFish@FB 發表於 2021-4-15 14:37
先培養對耳先🤨下次去鴨記高明買😤

唔好去高明買, 佢D野好很貴, 差好遠吓
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 大家玩AV用緊乜喇叭線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。