BillyHui@FB 發表於 2021-4-12 21:57

又係8K HDMI 2.1線!😅

堅鍍銀AQ🐲自問買唔起!見到有師兄推介百幾蚊內地SGO品牌自稱鍍銀8K HDMI 2.1線...淘一條見識下同我條怪獸光纖&銅HDMI作一比較!{:6_175:} 今晚試咗一陣感覺光亮度強烈刺眼勁過怪獸!但係論畫面精細度仍然輸比怪獸少少!{:6_134:} 可惜冇機試BR睇片效果...雖然咁平但質素又好過好多同等價錢HDMI!不過試完...我都係用返怪獸算了!{:6_155:}

rach 發表於 2021-4-12 22:06

師兄用PS5玩Darius?😗

BillyHui@FB 發表於 2021-4-12 22:17

rach 發表於 2021-4-12 22:06
師兄用PS5玩Darius?😗

係MSI Notebook RTX2060{:6_136:}

Mosque 發表於 2021-4-12 22:24

BillyHui@FB 發表於 2021-4-12 22:47

找方面同勁煲先啦,先會黎料,銀係會光好多利好多

{:6_136:}真係好光!光到要戴太陽眼鏡!{:6_174:}

Mosque 發表於 2021-4-12 23:03

sanlamsan 發表於 2021-4-12 23:39

找方面同勁煲先啦,先會黎料,銀係會光好多利好多

請問點分方向?

BillyHui@FB 發表於 2021-4-12 23:41

Mosque 發表於 2021-4-12 23:03
銀的特徵,要重新調整TV設定

亮度要減5~10{:6_136:}

BillyHui@FB 發表於 2021-4-12 23:42

sanlamsan 發表於 2021-4-12 23:39
請問點分方向?

呢條唔係光纖HDMI冇分方向㗎!{:6_136:}

sanlamsan 發表於 2021-4-12 23:45

BillyHui@FB 發表於 2021-4-12 23:42
呢條唔係光纖HDMI冇分方向㗎!

但係Mosque師兄話有方向分啊!
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 又係8K HDMI 2.1線!😅

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。