issachar 發表於 2021-4-11 14:27

小瑟 發表於 2021-4-11 12:13
靜靜雞講, 暫時904同3400都會好快有貨到香港....
不過 P記500同800就因為 AKM廠出事, 有排都唔 ...

唔知仲有冇版友係落左訂等緊機.......

issachar 發表於 2021-4-11 14:28

小瑟 發表於 2021-4-11 14:15
我相信好快就有,因為我已經ready 緊,反而想問大家想玩904定3400先?
不過當然2020年安橋同pP ...

太耐既事.... 其實 904 係咪玩過嫁喇.... {:6_176:}

小瑟 發表於 2021-4-11 15:22

marco 發表於 2021-4-11 13:01
500/800嘅唯一出路就係等抽PS5😄

呢個係最好既做法!!!!
又講返真.....其實依家XSX 同PS5 睇碟真係唔錯架勒, 係冇得掛字幕同出唔到DV呢二樣野呢~

小瑟 發表於 2021-4-11 15:23

issachar 發表於 2021-4-11 14:27
唔知仲有冇版友係落左訂等緊機.......

我知 3400 係有的, 904就更加唔洗講啦!!!!{:1_343:}

rach 發表於 2021-4-11 15:24

可能最後好似飛利浦家電咁, 賣比大6😚

MDLP 發表於 2021-4-11 15:25

小瑟 發表於 2021-4-11 15:23
我知 3400 係有的, 904就更加唔洗講啦!!!!

不過onkyo全線同pioneer中下價機都係用AKM晶片喎

小瑟 發表於 2021-4-11 17:47

issachar 發表於 2021-4-11 14:28
太耐既事.... 其實 904 係咪玩過嫁喇....

未架, 依家我都仲係901炸~{:1_344:} 應該會好抵買的!!!!

小瑟 發表於 2021-4-11 17:48

rach 發表於 2021-4-11 15:24
可能最後好似飛利浦家電咁, 賣比大6😚

希望就唔會啦.........除非真係好有心做大佢既公司啦!!!!

小瑟 發表於 2021-4-11 17:49

MDLP 發表於 2021-4-11 15:25
不過onkyo全線同pioneer中下價機都係用AKM晶片喎

3400 同 904應該係2020年分到貨果批, 所以應該好快有新機玩!!!{:1_338:}

marco 發表於 2021-4-11 17:57

小瑟 發表於 2021-4-11 15:22
呢個係最好既做法!!!!
又講返真.....其實依家XSX 同PS5 睇碟真係唔錯架勒, 係冇得掛字幕同出唔到DV呢二樣 ...

抽左兩次都唔中,都唔知等到幾時😓😓
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 你覺得 ONKYO 真係會執嗎???

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。