carreyjim 發表於 2021-3-31 22:31

帶怪獸入屋Monster M3000 8K

我朋友帶上嚟試,對他諗諗不諗,完全KO大陸魔獸銅線,魔獸畫面光得來少少爆,顏色又麻麻,聲音仲衰聲又肥又硬又肥,但朋友帶來一試中毒,聲畫完全兩回事,畫面立體,聲音細節多,空間感大,低頻一浸浸
https://shop.price.com.hk/POMA_Shop/product/241823

BillyHui@FB 發表於 2021-3-31 23:49

哈哈...我都覺得怪獸HDMI 2.1真係抵玩又高質素!不過有D人會以為我哋有commission所以喺76買廣告!{:6_158:}

koo9726 發表於 2021-4-1 00:29

我由Monster Black Platinum Ultra HD HighSpeed HDMI Cable時代用到而家。

carreyjim 發表於 2021-4-1 00:55

koo9726 發表於 2021-4-1 00:29
我由Monster Black Platinum Ultra HD HighSpeed HDMI Cable時代用到而家。

之前我都想用但要訂先有,我比較懶鍾意香港買,但今次仲要平過阿媽信,1.5M要成7百幾,行就2M699咁樣都平啦{:1_328:}

carreyjim 發表於 2021-4-1 00:58

BillyHui@FB 發表於 2021-3-31 23:49
哈哈...我都覺得怪獸HDMI 2.1真係抵玩又高質素!不過有D人會以為我哋有commission所以喺76買廣告!{:6_158: ...

多人出post係咁啦,早排魔獸都有人話買廣告,但我都有入手,不過無出post因為用得唔愉快,一插就咁樣

koo9726 發表於 2021-4-1 08:44

不能與國貨比較😂

BillyHui@FB 發表於 2021-4-1 08:57

carreyjim 發表於 2021-4-1 00:58
多人出post係咁啦,早排魔獸都有人話買廣告,但我都有入手,不過無出post因為用得唔愉快,一插就咁樣 ...

魔獸HDMI接頭個硬膠殼同怪獸金屬殼比較真係無得比!{:6_126:}

avgod 發表於 2021-4-1 09:38

咁多位師兄一定有部份有 Monster M3000 8K & zeskit meya 8K, 可唔可以比較分享{:1_343:}

徐福 發表於 2021-4-1 11:02

我見咁多人講又貪得意淘左2條魔獸8K(藍色),點知佢送錯左另一條粉紅色線黎(得一條),聯絡返佢竟然要我寄返上去比佢先肯再送過原本2條黎,CLS

avgod 發表於 2021-4-1 11:17

徐福 發表於 2021-4-1 11:02
我見咁多人講又貪得意淘左2條魔獸8K(藍色),點知佢送錯左另一條粉紅色線黎(得一條),聯絡返佢竟然要我寄返 ...

unlucky{:1_331:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 帶怪獸入屋Monster M3000 8K

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。