silvermoon 發表於 2021-3-20 17:11

Hello my first OLED TV

真係好正,差d忍唔住想入A8H,結果等到A90J,第一批到{:1_253:}

神武光輝 發表於 2021-3-20 18:03

簡體字, 港行貨?光好多 一定掂

silvermoon 發表於 2021-3-20 19:15

神武光輝 發表於 2021-3-20 18:03
簡體字, 港行貨?光好多 一定掂

國行

好好彩忍到手唔揀a8h, 差別真係大

shrek-01 發表於 2021-3-20 19:43

silvermoon 發表於 2021-3-20 19:15
國行

C Hing
可以PM我在那裡買要幾錢
Thanks

doykitlee 發表於 2021-3-20 19:48

請問apps(例如Netflix,YouTube)系埋自己裝?
一開機界面系埋國內資訊?
謝謝

BillyHui@FB 發表於 2021-3-20 19:54

{:6_126:}羨慕死人喇!

gamma 發表於 2021-3-20 20:05

國行

{:12_836:} 點正法呀C hing? 講來聽下ar.國行有冇bravia core 呢?

silvermoon 發表於 2021-3-20 21:22

A1 )APPS係自己裝,好方便
國行一開機係國內資訊

A2) 國行暫時無見到bravia core

A3) 之前都算做過好多功課,睇左好耐電視,CX GX A9G A8G 等等都睇過,A90J係動態同光度上完全係新的世界,而且睇d 1080p片都感覺係比其他電視黎得sharp

偉爵爺 發表於 2021-3-20 21:38

希望行貨唔好太貴~~~~{:6_146:}

doykitlee 發表於 2021-3-21 00:52

silvermoon 發表於 2021-3-20 21:22
A1 )APPS係自己裝,好方便
國行一開機係國內資訊

謝謝解答,再多問一句,開機可不可以自動/default進入某個source(例如hdmi 1),或者自動進入電視台。
如果可以的話即可以避開國內資訊,據我所知home page展示的國內電影等等大部分都不能在香港觀看?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Hello my first OLED TV

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。